Friday, 29 March, 2024

Ποιοι προτείνονται για το νέο προεδρείο στο ΔΣ Έδεσσας

Συνεδριάζει την Κυριακή 9 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, προκειμένου να αναδείξει το νέο προεδρείο του, που ουσιαστικά θα παραμείνει ως έχει.

Ως Πρόεδρος θα προταθεί και πάλι ο Φίλιππος Γκιούρος (από την Δημοτική Αρχή), ως Αντιπρόεδρος και πάλι ο Τάσος Πέτκου (από την πλευρά του Γιάννη Τσεπκεντζη) και ως Γραμματέας και πάλι ο Χρήστος Γάτσης (από την πλευρά του Αντώνη Ρυσαφη).

 Διευκρινιστικά, αξίζει να αναφέρουμε, ότι παρόλο που η παράταξη Τσεπκεντζή έχει πλέον 6 συμβούλους, ενώ η παράταξη Ρυσαφη έχει 7, την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης την κρατά ο κ. Τσεπκεντζής, καθώς υπάρχει η σειρά κατάταξης, έτσι όπως έχει ανακηρυχθεί και επίσημα από το Πρωτοδικείο.

Η μόνη περίπτωση αυτό να αλλάξει, είναι όταν η παράταξη μείνει μόνο με δύο συμβούλους, οπότε και διαλύεται. Να πούμε τέλος, ότι οι εκλογές θα γίνουν δια ζώσης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η ψηφοφορία είναι μυστική και οι υποψήφιοι μπορούν να εκλεγούν ακόμη και με μία ψήφο. Αυτές οι εκλογές, γίνονται κάθε φορά που συμπληρώνονται δύο χρόνια θητείας, από το υπάρχον Συμβούλιο. Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου