Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ποιοι φλερτάρουν με το ψηφοδέλτιο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στον Νομό Πέλλας

Η νέα πορεία που χαράσσει το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου, από το Νίκο Ανδρουλάκη, έχει γεννήσει προσδοκίες για την έδρα στο Νομό Πέλλας.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι μπορεί να υπάρχει μία έδρα στις βουλευτικές εκλογές, κάνοντας τα στελέχη του κινήματος να βλέπουν πιο πιθανή την εκπροσώπηση της Πέλλας στη Βουλή!

Σε ότι αφορά την ονοματολογία, αυτονόητο είναι να κυριαρχούν πρώτα τα ονόματα που ήταν υποψήφιοι στις εκλογές του 2019.

Στην Έδεσσα για παράδειγμα, πρώτο προβάλει το όνομα της Κικής Παπαδάκη. Είναι, πλέον ένα αναγνωρισμένο στέλεχος, ξεκινώντας από την νεολαία (Κεντρικό Συμβούλιο) και καταλήγοντας με τις υποψηφιότητες της Αντιπεριφερειάρχη και της βουλευτού. Να μην ξεχνάμε βέβαια και τις άριστες σχέσεις που έχει με τον νέο Πρόεδρο.

Ο Γιάννης Ανέστης, είναι και αυτός ένα παλιό στέλεχος και πρόσφατα βρίσκεται στη θέση του περιφερειακού συμβούλου.

Στη Σκύδρα υπάρχει η Ραχήλ Αλεξανδρίδου, η γνωστή δικηγόρος, που βρίσκεται στα ψηφοδέλτια από το 2012!Στα Γιαννιτσά, ο Πρόεδρος των Φαρμακοποιών του Νομού Πέλλας, Πάνος Ζαρογουλίδης, θα βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο σε ότι αφορά τη διεκδίκηση μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο. Ο Νίκος Παπανικολάου, που έχει διατελέσει Δήμαρχος, είναι ένα από τα ονόματα που πάντα παίζουν στην επικαιρότητα, αν και δύσκολα θα ασχοληθεί για άλλη μία φορά.

Υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε και τον Γαβριήλ Τεκτερίδη, αν τελικά δεν θελήσει να διεκδικήσει τον Δήμο Πέλλας.

Στην Αριδαία, ο Μιχάλης Μπογδάνης, δεν θα αρνηθεί μία εκ νέου υποψηφιότητα αν αυτό του ζητηθεί. Θυμίζουμε ότι έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος. Σε αυτή την περιοχή δεν αποκλείεται και το όνομα έκπληξη, που προς το παρόν δεν μπαίνει φανερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης.

Να βάλουμε βέβαια και το δεδομένο ότι ο νέος πρόεδρος, θέλει και νέα στελέχη στα ψηφοδέλτια. Οπότε όλα θα εξαρτηθούν και από τις επαφές που θα υπάρξουν.

Βασικός στόχος πάντως θα είναι να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Πέλλα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, πανελλαδικά, το Κίνημα Αλλαγής, κέρδισε ένα ποσοστό προς τα πάνω, με την αλλαγή προέδρου, και δείχνει να «κλέβει» ψηφοφόρους και από την Κεντροαριστερά και από το Κέντρο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου