Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πολύτεκνοι προς ΣΥΡΙΖΑ: Να θυμάστε ότι ο καιρός έχει γυρίσματα και πως τα παιδιά μας αύριο θα σας δικάσουν

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γιαννιτσών και Περιχώρων, “Άγ. Στυλιανός” με αρ.πρωτ:02/6-1-16 εξέδωσε ανακοίνωση προς τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δράμας Χ. Καραγιαννίδη για τις απαξιωτικές δηλώσεις προς τους πολύτεκνους.

Συγκεκριμένα:
Προς: Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Νομού Δράμας Χρήστο Καραγιαννίδη
Κοινοποίηση:
α)Μέγαρο Μαξίμου
β) Βουλή των Ελλήνων
γ) Βουλευτές Ν. Πέλλας & Ν. Δράμας
δ) Α.Σ.Π.Ε.
Θέμα: Διαμαρτυρία
κ. Καραγιαννίδη: Mε μεγάλη θλίψη παρακολουθήσαμε πριν τις εορτές τις δηλώσεις σας μέσα στην Bουλή στη συζήτηση του συμφώνου συμβίωσης ομοφύλων ζευγαριών ότι μας «απεχθάνεστε και ότι μας έχετε γραμμένους στα παλιά σας τα παπούτσια».
Θα πρέπει να ξέρετε ότι απευθύνεστε σε αξιοπρεπείς οικογενειάρχες που έκαναν το χρέος απέναντι στον Θεό και την πατρίδα και έφεραν στον κόσμο με πολλές θυσίες παιδιά αψηφώντας τις δυσκολίες των καιρών μας. Τα παιδιά μας θα δουλεύουν αύριο για να πάρουμε όλοι μια φτωχή σύνταξη. Αυτά θα φυλάττουν στον Έβρο και στα νησιά μας “Θερμοπύλες”. Κρατήστε τις απόψεις σας και επιτρέψτε μας να σας χαρακτηρίσουμε αγνώμονα και αχάριστο πολιτικό δεδομένου ότι βρεθήκατε στην θέση αυτή παίρνοντας την ψήφο αρκετών εκατοντάδων πολύτεκνων οικογενειών του ακριτικού νομού Δράμας. Aυτό είναι το ευχαριστώ σας; Να θυμάστε ότι ο καιρός έχει γυρίσματα και πως τα παιδιά μας αύριο θα σας δικάσουν. Oι δυσκολίες που βιώνει η κοινωνία και περισσότερο η πολύτεκνη οικογένεια μας κάνουν να μην ξεχνάμε εύκολα και να έχουμε μνήμη “ελέφαντα”.
Προς τι αυτή η θερμή υποστήριξη προς τους ομοφύλους των οποίων την διαφορετικότητα σέβεται και η Oμοσπονδία μας;
Στη γενέτειρα μου την Πελοπόννησο οι παππούδες λένε πως: «όποιος έχει μεγάλη οικογένεια έχει και μεγάλα παπούτσια». Δεν νομίζω πως μπορείτε να γράψετε στα δικά σας διακόσιες πέντε χιλιάδες οικογένειες! Λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει!
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά.
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Αρ. Μπεκρής

Πολύτεκνοι προς ΣΥΡΙΖΑ: Να θυμάστε ότι ο καιρός έχει γυρίσματα και πως τα παιδιά μας αύριο θα σας δικάσουν

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου