Thursday, 28 March, 2024

Που γυμνάζονται οι αθλητές των Γιαννιτσών! Μούχλα, βρωμιά και σκουριά!

Στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, στον υπόγειο χώρο κάτω από τις στεγαζόμενες κερκίδες, στο κλειστό γυμναστήριο που λειτουργεί για αθλητές, Συλλόγους και τον κόσμο, η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από οικτρή!

Ένα δείγμα του τι επικρατεί, φαίνεται στις φωτογραφίες!

Μούχλα, σαπίλα, σκουριά στα όργανα που τα καθιστούν επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, πόσω μάλλον των μικρών παιδιών και αθλητών που αναγκάζονται να γυμνάζονται εκεί μέσα καθημερινά, τους χειμερινούς μήνες. Ο χώρος το μόνο που παρέχει είναι η προστασία από τη βροχή, καθώς ούτως ή άλλως δεν θερμαίνεται… Οι τοίχοι έτοιμοι να πέσουν από την υγρασία και τα όργανα γυμναστικής κατεστραμμένα και σκουριασμένα από την πολυετή χρήση, χωρίς συντήρηση.

Από πέρυσι υπήρξε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή, ότι θα γίνουν οι σχετικές εργασίες αποκατάστασης, αλλά δεν έγινε τίποτα όπως αποδεικνύεται!

Παρόμοιες συνθήκες επικρατούν στα κλειστά γυμναστήρια των σχολικών μονάδων που χρησιμοποιούνται από μαθητές τις πρωινές ώρες, και τα απογεύματα από Συλλόγους για προπονήσεις αθλητών αγωνισμάτων μπάσκετ ή βόλεϊ!

Να φροντίσουν οι υπεύθυνοι να αλλάξει σύντομα η υπάρχουσα τραγική κατάσταση, διότι η μούχλα μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, φαγούρα, δυσφορία, άσθμα, δυσκολίες στην αναπνοή και άλλους ερεθισμούς των αεραγωγών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου