Friday, 19 April, 2024

«Πρέπει να τελειώνουμε με το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο»

Στην εντυπωσιακά πολυπληθή εκδήλωση που πραγματοποίησε η “Ελλήνων Συνέλευσις” το απόγευμα της Κυριακής σε χώρο γνωστού κέντρου στα Γιαννιτσά, ο Γενικός Γραμματέας του Πολιτικού Φορέα “Ελλήνων Συνέλευσης”, Βασίλης Θεοδωρόπουλος

δήλωσε ότι “οφείλουμε να πάρουμε την τύχη της Ελλάδας στα χέρια μας, γιατί αυτό που συμβαίνει δεν ανήκει στα δικά μας “θέλω”. Δεν είναι μόνο ο πολιτισμός, οι επιστήμες που φέραμε σ’ αυτή τη γη, είναι και ο εθνικός μας πλούτος.”

Ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε ότι πρέπει να τελειώνουμε με το “διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο” με όπλα, τη νόηση, τη γνώση, τη στρατηγική. Υπάρχουν πολλά χρήματα που ανήκουν στους Έλληνες τα οποία είναι κατατεθειμένα και το πολιτικό καθεστώς δε θέλει ν’ ακουμπήσει, γιατί θέλει να μας έχει αιχμαλώτους στα χέρια των επικυρίαρχων.

Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις, με την άγρια φορολογία και τους πλειστηριασμούς κατοικιών, κάλεσε τον κόσμο να πηγαίνει στα κατά τόπους γραφεία των “Ελλήνων Συνέλευσις” και να συντάσσουν εξώδικα, όχι μόνο να μην πληρώσουν, αλλά και να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται.

“Αν υπάρχουν κάποιοι που σήμερα δε χρωστάνε σε δημόσιο και τράπεζες, αύριο θα χρωστάνε και αυτοί”, είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος.
“Ζούμε μια εικονική πραγματικότητα, πρόκειται για κάτι προσχεδιασμένο το οποίο η κυβέρνηση απλώς το εκτελεί. Η Ελλάδα είναι στοχοποιημένη περισσότερο από κάθε άλλη χώρα καθώς έχουν στόχο να διαλύσουν το ελληνικό γένος”.
“Πρέπει να ενωθούμε και να κατακτήσουμε τα δικαιώματά μας και τα δίκαιά μας”, κατέληξε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Τα γραφεία της Ε.ΣΥ. στην Πέλλα

Ε.ΣΥ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , κιν. 6984 361724 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ , e-mail: tsitaki71@yahoo.gr

Ε.ΣΥ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ 51, ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

Ε.ΣΥ. ΜΕΝΗΙΔΟΣ

Ε.ΣΥ. ΣΚΥΔΡΑΣ (ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ)

ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ)

«Πρέπει να τελειώνουμε με το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου