Friday, 29 March, 2024

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της MANDYNAMIC, στην Αθήνα από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Στα πλαίσια του σταθερού αναπτυξιακού προγραμματισμού της εταιρείας MANDYNAMIC η οποία δραστηριοποιείται πανελλαδικά

στην στελέχωση επιχειρήσεων, έγιναν πρόσφατα τα εγκαίνια των νέων της γραφείων στην Αθήνα επί της Λεωφόρου Συγγρού 332 από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο κ. Γεωργιάδης παραβρέθηκε στην «επίσημη πρώτη» της MANDYNAMIC στην Αθήνα κατόπιν πρόσκλησης της εταιρείας και του βουλευτή της ΝΔ Νομού Πέλλας Βασιλείου Βασιλειάδη.Αμέσως μετά ο κ. Υπουργός ευχήθηκε στην Διοίκηση και στα στελέχη της εταιρείας, τα επόμενα 5 χρόνια να είναι 5 φορές πιο δυναμικά. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι η MANDYNAMIC συμπλήρωσε φέτος 5 χρόνια λειτουργίας ξεκινώντας από την Έδεσσα.
Στο περιθώριο των εγκαινίων ο Υπουργός Ανάπτυξης ενημερώθηκε για την εξειδικευμένη δράση και τα μεγέθη της εταιρείας παρουσία του κ. Βασιλειάδη τον οποίο χαρακτήρισε πολιτικό με λαμπρό μέλλον, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις άρτια στοιχειοθετημένες και μελετημένες προτάσεις τις οποίες καταθέτει ο βουλευτής, χωρίς να παραλείψει την παραμικρή λεπτομέρεια.
Ακόμα η διοίκηση της εταιρείας είχε συνάντηση με τον πρώην Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη τον οποίο και ενημέρωσε για τις δράσεις της, ενώ αντάλλαξαν απόψεις και για το εργασιακό μέλλον που αφορά κυρίως τους άνεργους,νέες και νέους.Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απαραίτητη δεξίωση στην οποία ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την μη εξάπλωση του covid-19. Στη δεξίωση παρέστησαν:
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρώην Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Βουλευτής Πέλλας Βασίλειος Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτριος Κάρναβος, ο Γενικός Διευθυντής εργασιακών σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας Κωνσταντίνος Αγραπιδάς, ο Πρόεδρος Σωματείου Εστίασης στην Αττική Ιωάννης Δαβερώνης, ο Πρόεδρος των ΙΓΕΕ Ελλάδας Κωνσταντίνος Σμυρνής, ο Στρατηγός και Διευθυντής εκπαίδευσης του ΓΕΣ Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Επιθεώρησης Εργασίας Κωνσταντίνος Πανταζής, η κα. Κατερίνα Διαμαντοπούλου με τον σύζυγο της κ. Νικόλαο Καρακατσάνη Αρχιτέκτονα της Diavitis κατασκευαστικής, οι επιχειρηματίες κα. Ντόρα Πατσιώτη και κα. Πωλίνα Σταμπούρλου, ο επιχειρηματίας Γρηγόριος Δέδες, ο Εδεσσαίος επιχειρηματίας Αναστάσιος Σινιόσογλου, ο δικηγόρος Βασίλειος Χριστομάνος, ο επιχειρηματίας Ιωάννης Στόλλας καθώς και πολλοί άλλοι φίλοι και συνεργάτες.
Τους ευχαριστούμε όλους και προσκαλούμε ακόμα περισσότερους στην καθημερινή μας δράση, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε επιτυχίες!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου