Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στην αντιπεριφέρεια Πέλλας

Σήμερα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας.Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Αθηνά Αηδονά, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, ο βουλευτής της Ν.Δ. Λάκης Βασιλειάδης, οι τέσσερις Δήμαρχοι της ΠΕ Πέλλας, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Αρχικά τελέστηκε ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ενώ αμέσως μετά έγινε η τελετή παράδοσης-παραλαβής. Στο λόγο του ο κ.Τζιτζικώστας, εξήρε την παρουσία της κυρίας Αηδονά, στο τιμόνι της ΠΕ Πέλλας, ενώ ο χαρακτηρισμός του προς την ίδια ήταν πως η κα. Αηδονά, είναι μια άξια γυναίκα που κλήθηκε να συμβάλει αποφασιστικά στην επίλυση μιας σειράς χρόνιων ζητημάτων.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε επίσης ότι πιστεύει στο νέο Αντιπεριφερειάρχη, Δάνη Τζαμτζη, που έχει την αυτοδιοικητική και την κοινοβουλευτική εμπειρία. Σε ότι αφορά την συνέχεια στην διοίκηση της Περιφέρειας, ανέφερε ότι “δεν υπάρχει καμία περίοδος χάριτος”, ενώ υπογράμμισε ότι στόχος παραμένει η ανάπτυξη, η συνδρομή στους οικονομικά ανήμπορους που έχουν χτυπηθεί από την κρίση και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών.

Μιλώντας στην συνέχεια η κα. Αηδονά, ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία που είχαν σε όλο το χρονικό διάστημα της θητείας της, τονίζοντας ότι η Πέλλα αποτελεί πλέον ένα κομμάτι στην καρδιά της.

Ακόμα, σημείωσε ότι είναι απολύτως βέβαιη ότι με το νέο Αντιπεριφερειάρχη η Πέλλα βρίσκεται σε καλά χέρια! Τέλος, ο κ.Τζαμτζής, δήλωσε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο η ανάληψη των καθηκόντων στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, ευχαριστώντας για άλλη μια φορά τον Περιφερειάρχη που τον επέλεξε και τον κόσμο που τον στήριξε. Ακόμα τόνισε ότι θα υποστηρίξει σθεναρά την προτροπή του Περιφερειάρχη για δουλειά και αποτελεσματικότητα και σημείωσε ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο με την συνεργασία όλων.

Πηγή: Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου