Saturday, 20 April, 2024

Προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Πέλλα

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας

που εδρεύει στα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:
Πρόκειται για 8μηνη σύμβαση και 1 θέση ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, 1 θέση ΤΕ λογιστών, 1 θέση ΔΕ Υδραυλικών, θερμουδραυλικών, 1 θέση ΔΕ χειριστών Μηχανημάτων έργων (αποφρακτικού), 1 θέση ΔΕ οδηγών φορτηγού και 1 θέση ΥΕ εργατών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικάμε συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας, οδός Παναγιωτάκη αριθμ. 13, Τ.Κ. 58100, Γιαννιτσά, απευθύνοντάς την στον κ. Χαριτίδη Κυριάκο (τηλ. επικοινωνίας: 2382056013). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου