Thursday, 28 March, 2024

Προσοχή στα Γιαννιτσά! Κυκλοφορούν και πάλι ‘πωλήτριες’ καλλυντικών και αρωμάτων!

Από το πρωί σήμερα στην πόλη των Γιαννιτσών (ίσως και σε όλον τον νομό-διότι έρχονται από Αθήνα, με πουλμανάκια συνήθως, και τις… κατεβάζουν ανά πόλη και νομό!)

κυκλοφορούν διάφορες γυναίκες που πασάρουν καλλυντικά και αρώματα, δήθεν δωρεάν-κάποια δείγματα-για να σου ζητήσουν στην συνέχεια στοιχεία και χρήματα για την ολοκλήρωση του… δωρεάν «πακέτου»!

Μια χαμογελαστή κοπέλα μπαίνει στο μαγαζί σου, βγάζει από την τσάντα της ένα μολύβι ματιών, ένα κραγιόν ή ένα άρωμα, που φαίνεται να φέρει την υπογραφή γνωστής εταιρείας και στο προσφέρει δωρεάν. Εάν «ψαρώσεις», προχωράει και προσπαθεί να σου προτείνει να αγοράσεις ένα ή δύο προϊόντα με ελάχιστα χρήματα ως μέρος της προσφοράς. Αν σε δει διστακτικό, θα σου πει πως αν πάρεις προϊόντα, τη βοηθάς ώστε να παρουσιάσει αρκετές πωλήσεις και έτσι να κερδίσει μια θέση σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας ως πωλήτρια, διαφορετικά θα είναι αυτή που δεν θα επιλεγεί να προσληφθεί και θα την απολύσουν! Παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν και πέρυσι στην περιοχή, με αρκετές να την “πατάνε” και να κάνουν αγορές μαϊμού! 

Σημειώνεται ότι κατά καιρούς, τελωνειακοί εντοπίζουν τέτοια προϊόντα, όπως πέρυσι που κατασχέθηκαν πάνω από 215.000 τεμάχια απομιμητικών κραγιόν, αντηλιακών κρεμών, make-up, μάσκαρα με τα σήματα πολύ γνωστών εταιρειών καλλυντικών που ήρθαν σε εμπορευματοκιβώτιο προερχόμενο από Κωνσταντινούπολη! Προσοχή λοιπόν!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου