Wednesday, 24 April, 2024

Προσφορά αγάπης σε ασθενείς του Νοσοκομείου Γιαννιτσών από τη Χρυσή Μαϊλιάνη

Επίσκεψη στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Γιαννιτσών πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης, 3 Απριλίου 2018, η κα Χρυσή Κόφτη Μαϊλιάνη, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Γιαννιτσών

Έχοντας περάσει η ίδια δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο της πόλης, προ ετών, όπου ευτύχησε, όπως η ίδια μας είπε, να καταφέρει να βγει νικήτρια, κάθε περίοδο εορτών, δεν ξεχνά ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι ίσως υποφέρουν και συνοδευόμενη από όλα τα εγγόνια της, επισκέπτεται την παιδιατρική, πρώτα από όλες τις κλινικές, για να δώσει χαρά στα μικρά παιδιά που τυχαίνει να νοσηλεύονται.

Η κα Μαϊλιάνη ασχολείται προσωπικά όλο το προηγούμενο διάστημα, με μεράκι και διάθεση, για να ετοιμάσει τα δωράκια, όπως χειροποίητες λαμπάδες, διακοσμητικά μπουκάλια, κουτάκια με καλαθάκια πασχαλινά, κ.α.

Γεμάτη λοιπόν με καλάθια, μοίρασε χθες σε παιδιά, μεγαλύτερους ασθενείς και νοσηλευτικό – ιατρικό προσωπικό, εκφράζοντας με τον τρόπο της το δικό της ευχαριστώ, ευχόμενη καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Στο πλαίσιο της επίσκεψης παραδόθηκαν στα παιδιά, που νοσηλεύονται αυτές τις ημέρες, τα δώρα και ο διοικητής Χ. Σμίας εξέφρασε την εκτίμηση του για την ανιδιοτελή αυτή κίνηση αγάπης, όπως και ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης ο οποίος εκείνη την ώρα, πραγματοποιούσε εθιμοτυπική συνάντηση στο νοσοκομείο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου