Tuesday, 16 April, 2024

Σκύδρα: Πρόγραμμα εορτασμού Επετείου απελευθέρωσης

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμμετοχή σας τις εκδηλώσεις του επετειακού εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης της Σκύδρας

από τον τουρκικό ζυγό και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.
Το Πρόγραμμα εκδηλώσεωντην 17η Οκτωβρίου 2020 ημέρα Σάββατοστο Δήμο Σκύδρας, λαμβάνοντας υπόψη την τήρηση των μέτρων περιορισμού διασποράς του κορωνοϊούCOVID-19, έχει ως εξής:
-Ώρα 10:00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας
-Ώρα 10:15 στον Ι.Ν. Αγ. Στεφάνου Σκύδρας εκφώνηση ομιλίας για το ιστορικό της ημέρας από εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Σκύδρας Στ. Καραβίτη.
• Ώρα 10:30΄ Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώοτης πόλης και κατάθεση στεφάνων από τη Δήμαρχο Σκύδρας,τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, το Στρατηγό-Διοικητή ΙΙαςΜηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας και τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
• Ώρα 10:40΄ Σιγή ενός λεπτού. Εθνικός Ύμνος.
Τα Σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας (1ο, 2ο Δημοτικά, Γενικό Λύκειο Σκύδρας και Γυμνάσιο Σκύδρας) καλούνται να παραστούν με την σημαία και εξαμελή αντιπροσωπεία μαθητών τους.
Ο σημαιοστολισμός θα είναι γενικός, καθώς και η φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 16ης και 17ης Οκτωβρίου 2020.
Τελετάρχης ορίζεται ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών Ιγ. Καραπαναγιώτης.
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου