Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου στην Αριδαία

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου στην Αριδαία

Οι εκδηλώσεις ξεκιούν από τις 24η Μαρτίου 2023 (ημέρα Παρασκευή)

Γενικός Σημαιοστολισμός και Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς Δημόσιου Δικαίου κ.λ.π.

Ώρα 11:00π.μ.: Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων της πόλης από μαθητές του Ενιαίου Λυκείου Αριδαίας, του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας και του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας.

Κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα Αγγ. Γάτσου από μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας, του Ειδικού Σχολείου και των 1ου & 4ου Δημοτικών Σχολείων Αριδαίας. Κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Αγ. Νικάνδρου από μαθητές των 2ου & 3ου Δημοτικών Σχολείων Αριδαίας.

Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Τραπεζών της πόλης το διήμερο της 24ης και 25ης Μαρτίου 2023.

25η Μαρτίου 2023 (ημέρα Σάββατο)

Ώρα 07:30-10.00π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

08:00π.μ. Επίσημη έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

09:30π.μ. Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου.

09:45 π.μ.: Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, Θ. Δεμιρτζίδη.

10:15 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης στο προαύλιο του Ιερού Ναού και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των ηρωικώς πεσόντων.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.

10:30π.μ.: Παρέλαση των αναπήρων, τραυματιών, θυμάτων πολέμου, των προσκόπων και εκπροσώπων των σχολικών μονάδων και των συλλόγων της Αλμωπίας.

20:00 Υποστολή της Σημαίας.

Για την Ιεροτελεστία παρακαλείται να μεριμνήσει ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλμωπίας. Για την τήρηση της τάξης παρακαλείται να μεριμνήσει ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας.

Χρέη τελετάρχη θα εκτελέσει ο Δημοτικός Υπάλληλος κ. Ιατρίδης Γεώργιος.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρ. Μπάτσης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου