Thursday, 25 April, 2024

Πρόγραμμα κατάρτισης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφαλείας από το Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

Tο Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ, σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), διοργανώνει προγράμματα κατάρτισης για άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν την σχετική Βεβαίωση Κατάρτισης και να εργασθούν ως προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (Security).

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Security πρέπει αρχικά να παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης 105 ωρών, και να λάβουν τη σχετική Βεβαίωση Κατάρτισης. Στη συνέχεια, πρέπει να συμμετάσχουν επιτυχώς στις εξετάσεις πιστοποίησης που οργανώνονται από το ΚΕ.ΜΕ.Α., οι οποίες οδηγούν στη λήψη Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 1. Το πιστοποιητικό αυτό αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση άδειας εργασίας στον συγκεκριμένο εργασιακό κλάδο. Το Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ είναι πιστοποιημένο από το ΚΕ.ΜΕ.Α. για την παροχή υπηρεσιών κατάρτισης σε προσωπικό ασφαλείας, και διοργανώνει προγράμματα κατάρτισης με βάση τις εξής προδιαγραφές:

·         Πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 105 ωρών που καλύπτει και τις 12 θεματικές ενότητες όπως αυτές ορίζονται από το ΚΕ.ΜΕ.Α και που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης.

·         Οι ώρες  παρακολούθησης των μαθημάτων είναι απογευματινές (16:00-21:00) τις καθημερινές ημέρες της εβδομάδας.

·         Οι εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων από τον Επαγγελματικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π – πρώην ΕΚΕΠΙΣ) όσο και από το ΚΕ.ΜΕ.Α. και διαθέτουν πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία στα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκουν. Η εκπαιδευτική ομάδα αποτελείται από νομικό, εγκληματολόγο, αστυνομικό, κοινωνιολόγο, πυροσβέστη και νοσηλευτή.

·         Η διδακτική ύλη είναι εγκεκριμένη από το ΚΕ.ΜΕ.Α. και απορρέει από το επαγγελματικό περίγραμμα της ειδικότητας με τίτλο «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

·         Μετά το πέρας του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Κατάρτισης που αποτελεί απαραίτητο δικαιολογητικό για τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΚΕ.ΜΕ.Α. οι οποίες οδηγούν στη λήψη Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 1 της ειδικότητας «Προσωπικού Ασφαλείας». Το Πιστοποιητικό αυτό είναι πλέον απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση ή και ανανέωση της άδειας εργασίας στο συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο.

·         Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διαμορφωμένο ώστε να  προσφέρει υψηλή ποιότητα σπουδών συνδυάζοντας ηλεκτρονικές παρουσιάσεις, παροχή σημειώσεων, διενέργεια μελετών περίπτωσης, ομαδική συνεργασία, προσομοιώσεις, πρακτικές ασκήσεις, παιχνίδι ρόλων κ.λπ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΣΤΡ. ΜΠΡΑΤΟΥΝΑ 3 ΤΗΛ. 2310501770

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 6  ΤΗΛ.2382083443

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 36 ΤΗΛ. 2463024843

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΔΡΑΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ 63 ΤΗΛ 2521027942

Πρόγραμμα κατάρτισης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφαλείας από το Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου