Thursday, 25 April, 2024

Πρόεδρος ΔΗΚΕΑ Κ. Ζαχαριάδης: “Παρασκευή θα πληρωθούν άπαντες”

Για το θέμα των απλήρωτων εδώ και τέσσερις μήνες, εργαζομένων στις Δομές του δήμου Αλμωπίας ρώτησε ο κ. Χουρσόγλου, για να λάβει απάντηση από τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Κ. Ζαχαριάδη

ο οποίος είπε ότι χρήματα από τα προγράμματα των κεντρικών πόρων δεν έχουν έρθει ακόμη για την Επιχείρηση, όμως “Ενημέρωσα τον δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και πήραμε από τον δήμο το ποσό που δικαιούται η Επιχείρηση- ετήσια 80.000- 60.000 ευρώ και θα πληρωθούν άπαντες για 2 μήνες”
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γ. Τσιμτσιριδης σχολίασε σχετικά ότι αυτά τα φαινόμενα συνέβαιναν και σε προηγούμενες διοικήσεις, παρότι οι χρηματοδοτήσεις ήταν περισσότερτες, όπως επί διοίκησης Πασόη (χωρίς να θέλω να κατηγορήσω, όπως είπε τον πρώην δήμαρχο), αλλά υπήρχαν εργαζόμενοι που οι πρώην πρόεδροι ΔΗΚΕΑ δεν πλήρωναν”.
Επίσης, ο κ. Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στο 10ο Κατατζοβίτικο καρναβάλι, όπου με απόφαση της ΔΗΚΕΑ και κοινή προσπάθεια θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου με χορηγίες… “Και ο δήμος δε θα επιβαρυνθεί ούτε ευρώ”, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πρόεδρος ΔΗΚΕΑ Κ. Ζαχαριάδης: “Παρασκευή θα πληρωθούν άπαντες”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου