Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πρόεδρος ΤΚ Πέλλας, Βαγγέλης Τσακπινάκης: Καταθέτει την αντιμισθία του στον λογαριασμό του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου

Ο Πρόεδρος ΤΚ Πέλλας, Βαγγέλης Τσακπινάκης καταθέτει την αντιμισθία του στον λογαριασμό του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών:

Ως Πρόεδρος Κοινότητας Πέλλας καταθέτω την αντιμισθία των 260€ που λαμβάνω στον λογαριασμό του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών για την αντιμετώπιση του Covid-19. Διότι στη μάχη αυτή πρέπει όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις με ενότητα και αλληλεγγύη να βγούμε νικητές. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα λόγια πρέπει να γίνονται πράξεις. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, που δοκιμάζεται το έθνος μας, δηλώνω παρών.

Ο Σύλλογος φίλων νοσοκομείου Γιαννιτσών ευχαριστεί τον πρόεδρο

Θερμές ευχαριστίες τόσο τις προσωπικές όσο και του ΔΣ προς τον πρόεδρο της κοινότητας Πέλλας, Βαγγέλη Τσακπινάκη για την ενέργειά του, να καταβάλλει την αντιμισθία του
στον λογαριασμό του συλλόγου υπέρ της αντιμετώπισης του covid 19 η ενέργεια αυτή καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ευαισθησίας, προσφοράς και έμπρακτα της στήριξης του συλλόγου!
Είθε να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας πολλοί από τον Δήμο μας τον Δήμο Πέλλας!
όλοι για όλους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές! Ο σύλλογος αρωγός στο νοσοκομείο Γιαννιτσών με την πολύτιμη στήριξη και προσφορά των συμπολιτών μας.
Με τιμή
Μαρια Λαγομάτη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου