Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πυρκαγιά στην Πετριά Σκύδρας, το βράδυ της Παρασκευής

Στις 22:05 το βράδυ της Παρασκευής, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΤΚ Πετριάς, Γρηγόρης Βόλτσης, υπήρξε ενημέρωση για φωτιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή πλησίον του χωριού.

Καίγονταν ξερά χόρτα ενώ υπήρχε κίνδυνος εξάπλωσης σε δενδροκαλλιέργειες, ροδάκινα και κεράσια που βρίσκονται τριγύρω.

Άμεσα ενημερώθηκε η Π.Υ. Έδεσσας, η οποία έστειλε ένα όχημα με δυο άνδρες (δεν χρειαζόταν περισσότεροι) οι οποίοι έφτασαν από το μέτωπο της φωτιάς στο Άνυδρο σε 25′ και σε μισή ώρα έγινε οριστική κατάσβεση, ώρα 22:55.

Ο πρόεδρος της ΤΚ Πετριάς, Γρ. Βόλτσης ευχαριστεί «τον αγρότη Γιάννη Σταύρου που ήρθε με το τρακτέρ και βυτίο και τον 16χρονο γιο του Λευτέρη και βοήθησαν στην κατάσβεση για να μην εξαπλωθεί, μέχρι να φτάσει η Π. Υ.Επίσης και τους Γιάννη Χατζηιωαννίδη, Λάμπη Τυριακίδη και τον υδρονομέα Θεόδωρο Κωνσταντινίδη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Π. Υ Έδεσσας που παρόλα τα προβλήματα που έχουν με τη μεγάλη σε έκταση φωτιά  στο Άνυδρο, ανταποκρίθηκαν άμεσα. Σε ετοιμότητα ήταν και φουξ του Δήμου Σκύδρας, αν χρειαζόταν, με εντολή του αντιδημάρχου Σάκη Γίτσα.

Επ’ ευκαιρια να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς σε αγροκτήματα και οικοπεδικές εκτάσεις».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου