Friday, 29 March, 2024

Π.Ε. Πέλλας: Έργο πρ. 240.000€ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας

Τη σύμβαση για το έργο «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά

παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 240.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, από τους Ιδίους Πόρους.
«Η βελτίωση της οδικής ασφάλειας κατά μήκους του δικτύου αρμοδιότητας μας αποτελεί προτεραιότητα μας. Το τελευταίο διάστημα προχωρήσαμε στην υπογραφή συμβάσεων που αφορούν όχι μόνο τη συντήρηση του οδικού δικτύου αλλά και την πολιτική προστασία, ενώ, προχωρήσαμε τις διαδικασίες για δημοπράτηση κι άλλων παρεμβάσεων και δράσεων. Με τη σύμβαση που υπογράφουμε για τη σήμανση και τα στηθαία ασφαλείας βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και για την ασφαλέστερη διακίνηση προϊόντων και μετακίνηση επισκεπτών από και προς την περιοχή μας» ανέφερε σε δήλωση της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Η παρούσα μελέτη περιλαμβάνει εργασίες σήμανσης και ασφάλισης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας, είτε προς αντικατάσταση φθαρμένων στοιχείων, είτε προς τοποθέτηση νέων. Αποξήλωση παλαιών μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, αντικατάσταση κατεστραμμένων από προσκρούσεις μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων γεφυρών, τοποθέτηση νέων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, αντικατάσταση ανακλαστήρων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση πινακίδων (πληροφοριακών, επικινδύνων θέσεων και ρυθμιστικών) είναι οι ειδικότερες εργασίες που εκτελεστούν στο πλαίσιο του έργου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου