Friday, 29 March, 2024

Π.Ε. Πέλλας: Πρόσκληση – Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της Πρωτοχρονιάς του 2018

Την πρώτη του νέου έτους 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας
με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ. Ακολούθως θα παρατεθεί επίσημη δεξίωση για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών στο Γραφείο της Αναπληρώτριας Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά (Διοικητήριο, 3ος όροφος), στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Παρακαλούμε να παραβρεθείτε και να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.
Επίσης, στην επικράτεια της Π.Ε. Πέλλας, ορίζονται: Γενικός σημαιοστολισμός από την ανατολή, μέχρι και τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2018. Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από της δύσεως του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2018, μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής.
Τελετάρχες των εκδηλώσεων ορίζονται οι κκ. Βασίλειος Αδραμιτιανός, Μάρκος Μάρκου και Αναστασία Μπιρόζη και συντονιστής ο Ειδικός Σύμβουλος Αν. Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννης Τσίκος, υπάλληλοι της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας.
Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά
Σημαντική σημείωση:
Η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας παρακαλείται να φροντίσει για τις ιεροτελεστίες.
Η ΙΙα Μ/Κ Μεραρχία παρακαλείται να φροντίσει για την στρατιωτική παράταξη.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας παρακαλείται να φροντίσει για την τάξη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου