Friday, 29 March, 2024

Π. Ε. Πέλλας: 17 – 20 Μαΐου 2016 η κεντρική είσοδος του Διοικητηρίου θα παραμείνει κλειστή λόγω εργασιών αναβάθμισης

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ενημερώνει τους εξυπηρετούμενους πολίτες και υπαλλήλους των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Διοικητήριο Έδεσσας ότι στο ισόγειο του κτιρίου του Διοικητηρίου, στην πλευρά της κεντρικής εισόδου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αναβάθμισης του χώρου

Για το λόγο αυτό, το χρονικό διάστημα 17 – 20 Μαΐου 2016 η κεντρική είσοδος του Διοικητηρίου θα παραμείνει κλειστή. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, περιλαμβάνουν διαμόρφωση – ανακαίνιση της εισόδου του Διοικητηρίου και, μεταξύ άλλων, αντικατάσταση του υφιστάμενου δαπέδου και επενδύσεις τοίχων.

Ζητούμε την κατανόηση του κοινού για τυχόν προβλήματα και οχλήσεις που θα προκύψουν στα πλαίσια υλοποίησης των εργασιών.

Ειδικότερα, όσον αφορά την πρόσβαση στις υπηρεσίες του Διοικητηρίου και για το διάστημα Τρίτη 17/5 – Παρασκευή 20/5 οι πολίτες και οι υπάλληλοι θα χρησιμοποιούν την πίσω είσοδο επί της οδού Ολυμπιάδος (Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών) για την μετάβαση στους ορόφους του Διοικητηρίου.

Επιπλέον, όσοι πολίτες και υπάλληλοι απευθύνονται στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για την εξυπηρέτησή τους μπορούν να μεταβαίνουν στα γραφεία από την πίσω είσοδο της ίδιας υπηρεσίας που βρίσκεται επί της οδού Ολυμπιάδος.

Τέλος, ενημερώνονται οι υπάλληλοι των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας ότι για τις ημέρες πραγματοποίησης των εργασιών θα πρέπει να χρησιμοποιούν το μηχάνημα ωρομέτρησης που βρίσκεται στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας κ.κ. Οικονόμου Χρήστο (2381351318) και Σαπίδη Χρήστο (2381351227).

Π. Ε. Πέλλας: 17 – 20 Μαΐου 2016 η κεντρική είσοδος του Διοικητηρίου θα παραμείνει κλειστή λόγω εργασιών αναβάθμισης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου