Friday, 19 April, 2024

«Σάρωσαν» στις Πανελλήνιες και γέμισαν με υπερηφάνεια τα αγαπημένα τους πρόσωπα

«Σάρωσαν» στις Πανελλήνιες και γέμισαν με υπερηφάνεια τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Με την επιτυχία τους απέδειξαν ότι η νέα γενιά είναι εδώ και μπορούμε όλοι να ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες. Ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους προσμένοντας και άλλες επιτυχίες στη ζωή τους.

Κάποια από τα παιδιά που αρίστευσαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις μιλούν στον «Λόγο» για την προσπάθεια και τους κόπους τους και πώς ανταμείφθηκαν:

Ιωαννίδου Μαρία: Η Μαρία κατάφερε να συγκεντρώσει 17.995 μόρια στη Θεωρητική Κατεύθυνση μετά από προγραμματισμένη μελέτη, μεθοδικότητα και την πολύτιμη βοήθεια που δέχθηκε από τους έμπειρους καθηγητές της. Η ίδια δεν ξέρει ακόμη ποια σχολή θα επιλέξει γιατί περιμένει και βαθμολογίες από ειδικά μαθήματα.

Λεκάκη-Δήμητρα

Λεκάκη Δήμητρα, 1ο Ενιαίο Λύκειο Γιαννιτσών: Πέτυχε με 18.193 μόρια στη Θετική Κατεύθυνση και 17.698 στην τεχνολογική. Το όνειρο της ήταν πάντα να καταφέρει να περάσει σε Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Όπως δηλώνει και η ίδια: «δεν έβγαινα, κάποιες φορές καθόμουν και μέχρι τις 3-4 το πρωί για να τελειώσω αυτό που είχα αρχίσει να διαβάζω γιατί δεν ήθελα να το αφήσω για την επόμενη ημέρα, και ρωτούσα πάντα τις απορίες μου».

Φυντανής Γιώργος, 1ο Ενιαίο Λύκειο Γιαννιτσών: Ο Γιώργος πέτυχε τον στόχο του συγκεντρώνοντας στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις 18.266 μόρια και να ακολουθήσει ιατρική καριέρα όπως επιθυμούσε πάντα. ¨Όπως δηλώνει σχετικά: «δεν ήταν όλα εύκολα, είναι αποτέλεσμα προσπάθειας όλων των σχολικών χρόνων με σωστή κατανομή χρόνου και μεθοδικότητα. Στερήθηκα πολλά, αλλά χωρίς κόπο δεν κατακτιέται τίποτα»

Καβρουλάκης Γιάννης, 1ο Ενιαίο Λύκειο Γιαννιτσών: Ο Γιάννης τις τελευταίες τρεις χρονιές αφιερώθηκε στο διάβασμα, έλυσε άπειρες ασκήσεις και δικαιώθηκε στο τέλος συγκεντρώνοντας 18.598 μόρια και να διεκδικεί πλέον μια θέση ως Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο.

Χατζηιωακειμιδης-Χρήστος

Χατζηϊωακειμίδης Χρήστος, 1ο Ενιαίο Λύκειο Γιαννιτσών: Ο Χρήστος είχε πάντα όνειρο να μπορέσει να βγει στην αγορά εργασίας και να προσφέρει στην κοινωνία. Συγκέντρωσε στις πανελλαδικές εξετάσεις 17.697 μόρια στην Τεχνολογική κατεύθυνση και εύχεται να καταφέρει να εισαχθεί σε κάποια Στρατιωτική σχολή όπως Υπαξιωματικός Διοίκησης Αεροπορίας, Σ.Σ.Α.Σ. Οικονομικό, Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας ή στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Μακεδόνια. Όπως μας είπε, ο δρόμος ως την επιτυχία δεν ήταν εύκολος καθώς το πρόγραμμα διαβάσματος ήταν αυστηρό και πολλές φορές δεν υπολόγιζε ούτε τις αργίες, γιατί ο χρόνος δεν έφτανε. Εν τέλει όπμως οι κόποι του, όπως και δεκάδων άλλων παιδιών δικαίωθηκαν. Από μας, καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνουν και καλή σταδιοδρομία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου