Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμα κινδύνου από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Γιαννιτσών

Η 1η Νοεμβρίου, είναι η ημέρα των πολύπαθων πολυτέκνων που τα τελευταία χρόνια βάλλονται από το ανάλγητο κράτος, το οποίο τους στερεί προνόμια που τους είχαν δοθεί (φορολογικές ελαφρύνσεις, επιδόματα, μετεγγραφές των παιδιών τους στα Πανεπιστήμια κτλ.).

Όπως τονίζει ο Σύλλογος: “Η κατάργηση, την εποχή των μνημονίων, των ελάχιστων δημογραφικών κινήτρων που αποτελούσαν ένα ανάχωμα στον κατήφορο της υπογεννητικότητας, οδηγεί πλέον την Ελλάδα μπροστά στη δημογραφική της κατάρρευση και στο τέλος της ιστορίας της. Το 2013 είχαμε υπεροχή των θανάτων έναντι των γεννήσεων κατά 17.660!!! Το 2014 κατά 20.779!!! Το 2015 και μέχρι τις 19/10 23.728!!! Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί. Πραγματική γενοκτονία!Αυτό το κατάντημα της χώρας, ούτε ένα από τα υπάρχοντα κόμματα στη Βουλή καταδέχτηκε να το σχολιάσει και να προτείνει μέτρα! Ούτε βέβαια ενδιαφέρεται κανείς για την πληθυσμιακή αλλοίωση που συντελείται στην πατρίδα μας αφού και η σημερινή Κυβέρνηση έχει αφήσει ουσιαστικά τα σύνορα ελεύθερα για τους λαθρομετανάστες και η πατρίδα μας κατάντησε “ξέφραγο αμπέλι”!
Η Ελλάδα μας γερνάει! Κατάντησε ένα απέραντο γηροκομείο και οι άνω των 65 ετών αποτελούν το 20,5% του πληθυσμού (δεύτερη σε Ευρώπη μετά την Ιταλία), ενώ επίσημα στοιχεία προβλέπουν πως το 2030 το ποσοστό θα ανέλθει στο 30%.
Οι νέοι μεταναστεύουν χωρίς καμία διάθεση επιστροφής. Οι Βαλκανικοί πόλεμοι πέτυχαν και στο θαύμα του ’40 οδηγηθήκαμε γιατί υπήρχαν στρατιές που τις πλαισίωναν τα αναρίθμητα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών. Σήμερα ψάχνουμε για στρατιώτες τη στιγμή που δεν βλέπουμε να κυκλοφορεί στο δρόμο εγκυμονούσα γυναίκα. Το ασφαλιστικό δεν θα λυθεί κύριοι “σοφοί” ακόμη και αν μας βάλετε να δουλέψουμε μέχρι τα 87!. Ενσκήψτε πάνω στο δημογραφικό πρόβλημα!
Κατάπληξη και απορία προκαλεί το γεγονός ότι τόσο η Κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση αδιαφορούν πλήρως γι’ αυτό! Για άλλα ενδιαφέρονται! Οι πολύτεκνοι τελούμε υπό διωγμό. Νιώθουμε πως μας “τιμωρούν” επειδή κάναμε πολλά παιδιά.
Δείτε πως μας αντιμετωπίζουν:
1. Πληρώνουμε τον ίδιο φόρο εισοδήματος με τους άγαμους αφού ουδέν αφορολόγητο υπάρχει για τα παιδιά.
2. Πληρώνουμε επί πλέον φόρο πολυτελούς διαβίωσης για τα αυτοκίνητα τα πολυθέσια που αποκτήσαμε από ανάγκη προκειμένου να μεταφέρουμε τα παιδιά μας.
3. Πληρώνουμε το ίδιο ποσό με τους άγαμους για εισφορά αλληλεγγύης και τέλος επιτηδεύματος (οι ελεύθεροι επαγγελματίες) όσα προστατευόμενα μέλη και αν έχουμε.
4. Φορολογούμαστε με τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. ακόμη και για την πρώτη κατοικία την οποία αναγκαστικά αποκτήσαμε λόγω αυξημένων στεγαστικών αναγκών.
5. Κατάργησαν ακόμη και το νόμο για το διορισμό των πολυτέκνων εκπαιδευτικών αρνούμενοι να καθιερώσουν έστω ένα ποσοστό γι’ αυτούς.
6. Κατάργησαν την τιμητική ισόβια σύνταξη των 102€ της πολύτεκνης μητέρας. Την λάμβαναν 175.000 “ηρωίδες” μητέρες. Μεγάλο το δημοσιονομικό όφελος! (Η Ιρλανδία με τα τεράστια και αυτή οικονομικά προβλήματα χορηγεί σε οικογένειες με 4 ανήλικα παιδιά 500€ μηνιαίως).
7. Κατάργησαν τα επιδόματα της πολύτεκνης μητέρας για τα προστατευόμενα τέκνα της.
8. Κατάργησαν την εφάπαξ παροχή των 2.000€ για κάθε μητέρα που αποκτούσε το 3ο και επί πλέον τέκνο της.
9. Αρνούνται ακόμη να συμπεριλάβουν τους Πολυτεκνικούς Συλλόγους στους φορείς διανομής φρούτων, λαχανικών κ.λπ. (παρέμβαση Ε.Ε.) με αποτέλεσμα να τα στερούνται πολύτεκνοι. Τα εισοδηματικά κριτήρια που τίθενται εδώ για την “επισιτιστική βοήθεια απόρων” είναι για γέλια.
10. Αρνούνται μετεγγραφές των παιδιών μας, τη στιγμή που διατηρούν σκανδαλωδώς ειδικές κατηγορίες εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. κάτι που επί 32 χρόνια συνεχώς ίσχυε χωρίς προβλήματα γι’ αυτά. Κατέρρευσε το επιχείρημά τους ότι γέμισαν τα παιδιά μας τις σχολές, αφού πέρυσι ήταν μόλις το 14% των μετεγγραφόμενων!
11. Έβαλαν στις Τράπεζες τα “capital controls” επιτρέποντας ακόμη και στον υπερπολύτεκνο να κάνει το ίδιο ποσό ανάληψης εβδομαδιαίως με τον άγαμο, καθόσον έχουν προφανώς τα ίδια έξοδα και ίσα στόματα να θρέψουν.
Οι κάθε λογής “σωτήρες” μας ας καμαρώσουν λοιπόν για τα κατορθώματά τους. Ας αφυπνιστούν όσο είναι καιρός. Η πατρίδα μας χάνεται”!

Σήμα κινδύνου από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου