Friday, 19 April, 2024

Σήμερα η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας

Σήμερα η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας

            Σας καλούμε να έρθετε στις  20 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:00΄π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο
Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2015.
ΘΕΜΑ 2ο
Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της υπ’ αριθμ. 139/2015 οριστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, η οποία κοινοποιήθηκε στον Δήμο στις 03-07-2015 με αριθ.πρωτ.19047/03-07-2015.
ΘΕΜΑ 3ο
« Αναστολή υλοποίησης του έργου «Διαχείριση ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου Αλμωπίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».
ΘΕΜΑ 4ο
Εξέταση ενστάσεων και έγκριση Πρακτικού Ι Διενέργειας Επαναληπτικού Πρόχειρου Διαγωνισμού για την παροχή εργασίας με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή αρδευτικών γεωτρήσεων Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας».
ΘΕΜΑ 5ο
Επικύρωση   του πρακτικού διαγωνισμού της προμήθειας “Προμήθεια Υπολειπόμενου Εξοπλισμού για το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας και Τμήμα Ένταξης του 2ου Δημοτικού Αριδαίας” και ανάθεση της προμήθειας σύμφωνα με το πρακτικό.
ΘΕΜΑ 6ο
Αίτηση παράτασης της Προσφοράς των Εταιρειών για την Πράξη «Living history, living nature II» του προγράμματος IPA-CBC Ελλάδα-πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας-Υπ.3-Δράσεις πληροφόρησης, δημοσιότητας και ανάδειξης.
ΘΕΜΑ 7ο
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εξόφληση της με αριθ. 166/2013 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Εδέσσης-Λογιστική τακτοποίηση κατάσχεσης.
ΘΕΜΑ 8ο
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εξόφληση της με αριθ. 400/2013 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Εδέσσης-Λογιστική τακτοποίηση κατάσχεσης.
ΘΕΜΑ 9ο
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εξόφληση της με αριθ. 69/2014 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας -Λογιστική τακτοποίηση κατάσχεσης.
ΘΕΜΑ 10ο
Έγκριση όρων πρόχειρου διαγωνισμού για το έργο: «Ασφαλτοστρώσεις στη ΔΕ Εξαπλατάνου».
ΘΕΜΑ 11ο
Έγκριση όρων πρόχειρου διαγωνισμού για το έργο: «Ασφαλτοστρώσεις στη ΔΕ Αριδαίας».
ΘΕΜΑ 12ο
Έγκριση όρων πρόχειρου διαγωνισμού για το έργο: «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων (πλατειών, πεζοδρομίων, κλπ) ΔΕ Αριδαίας».
ΘΕΜΑ 13ο
Έγκριση όρων πρόχειρου διαγωνισμού για το έργο: «Διαμόρφωση του μελισσοκομικού σχολείου και πάρκων» (Υποέργο 6).
ΘΕΜΑ 14ο
Επικύρωση του πρακτικού διαγωνισμού της προμήθειας “Προμήθεια κάδων απορριμμάτων” και ανάθεση της προμήθειας σύμφωνα με το πρακτικό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου