Tuesday, 16 April, 2024

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος

 Ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη για την προετοιμασία από τη Διευθύντρια Διοικητικού – Οικονομικού Κ. Κυριακοπούλου

 Συνεργασία είχε σήμερα (29/6) το πρωϊ ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης με τη Διευθύντρια Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Πέλλας κα. Κυριακή Κυριακοπούλου.

 Ο κ. Θεοδωρίδης ενημερώθηκε για την προετοιμασία που ήδη έχει ξεκινήσει ώστε, να κυλήσει ομαλά η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος την ερχόμενη Κυριακή. Όπως ανέφερε η κα. Κυριακοπούλου, οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Διοικητικού βρίσκονται στη θέση τους και η επικοινωνία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Δήμων έχει γίνει με σκοπό την αποφυγή προβλημάτων και κωλυσιεργίας της διαδικασίας. Τονίστηκε, ότι αναμένονται περαιτέρω οδηγίες από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για ρυθμίσεις θεμάτων και λεπτομερειών.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης έδωσε εντολή ώστε οι υπηρεσίες να ενημερώνουν άμεσα τους πολίτες της Π.Ε. Πέλλας τις επόμενες ημέρες για την εξέλιξη των διαδικασιών παρέχοντας διευκρινίσεις και οδηγίες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου