Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σε κρίσιμη κατάσταση ο προπονητής του Εδεσσαϊκού, Βασίλης Ασλανίδης

Μόλις τελείωσε ο χθεσινός φιλικός αγώνας της ομάδας του Εδεσσαϊκού με τον Ορφέα Ριζαρίου

ο προπονητής των “πράσινων” Βασίλης Ασλανίδης, έπεσε κάτω λιποθυμος!
Αμέσως ήρθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον πήγε στο Νοσοκομείο της Εδεσσας.
Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διεγνωσθηκε με κοιλιακό ανεύρυσμα αορτής και επειδή η κατάσταση του κρίθηκε κρίσιμη, θεωρήθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Πράγματι, μεταφέρθηκε στο Παπανικολάου, για χειρουργείο, που διήρκεσε 7 ώρες (και στη συνέχεια, ο Βασίλης Ασλανίδης, μεταφέρθηκε στην εντατική.
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η κατάσταση κρίνεται ικανοποιητική, ωστόσο, όπως είναι φυσικό, οι γιατροί αναμένουν τα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να προχωρήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία της υγείας του.

Σε ανακοίνωση της, η ομάδα του Εδεσσαϊκού, τονίζει τα εξής:
“Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή της ομάδας Βασίλη Ασλανιδη για τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο.Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα που έρχεται σε δεύτερη μοίρα, ο τεχνικός των Πράσινων Βασίλης Ασλανίδης αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Εκεί εφόσον έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, θεωρήθηκε σκόπιμο ο Βασίλης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου θα χειρουργηθεί άμεσα. Σύμφωνα πάντα με το ιατρικό ανακοινωθέν οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες, με τις ευχές και τις σκέψεις όλων να είναι μαζί σου coach”.

Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου