Thursday, 28 March, 2024

Σε πλήρη ετοιμότητα ο τοπικός μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πέλλας

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο τοπικός μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πέλλας για τη διαχείριση των καιρικών φαινομένων που έφερε η “Μήδεια”.

Στις περισσότερες περιοχές της Πέλλας, βρίσκεται σε εξέλιξη χιονόπτωση, ωστόσο το οδικό δίκτυο είναι καθαρό χάρη στην άμεση παρέμβαση των μηχανημάτων της Περιφέρειας.


Αξίζει να επισημάνουμε πως τόσο ο Ιορδάνης Τζαμτζής όσο και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας έχουν οργανώσει σχέδιο αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Κεντρική Μακεδονία και την Πέλλα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ο οποίος παρακολουθεί στενά τον αποχιονισμό των δρόμων.
Σε δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής ανέφερε τα εξής: «Ο τοπικός μηχανισμός πολιτικής προστασίας έχει τεθεί σε εφαρμογή και έχουμε οργανώσει υψηλό βαθμό ετοιμότητας, με πρόσθετα μέτρα και μέσα. Χρειάζεται όμως προσοχή από τους πολίτες. Να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις ελάχιστες απολύτως αναγκαίες. Εάν υπάρχει απόλυτη ανάγκη μετακίνησης, αυτή πρέπει να γίνεται με χρήση αντιολισθητικών συστημάτων στα οχήματα. Με περίσκεψη και διάθεση συνεργασίας θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε την κρίση».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου