Tuesday, 23 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σκύδρα: Τσικνοπέμπτη της δημοτικής αρχής με γεμάτα τραπέζια για όλα τα ΚΑΠΗ

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με τον Πρόεδρο ΕΦΑΚΠΠ Στέλιο Σουρουτζίδη και τους συνεργάτες της δημοτικής αρχής γιόρτασαν

την Τσικνοπέμπτη με τα όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου, στο Πνευματικό κέντρο της πόλης, λόγω του άστατου καιρού.
“Βρέξει, χιονίσει” όπως είπε η δήμαρχος άλλωστε ο καιρός δεν πτόησε κανέναν και γέμισαν τα τραπέζια μέσα και στήθηκε γλέντι και χορός!


Η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε σχετικά: Με σεβασμό, αγάπη και ευγνωμοσύνη στους ηλικιακά μεγαλύτερους συμπολίτες μας, διοργανώσαμε και φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης, γιορτάζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί…
Όλοι μαζί με τους κουρασμένους αγωνιστές της ζωής, με τους ανθρώπους μας, με τους στυλοβάτες της Ελληνικής οικογένειας..
Και πόσο χαρήκαμε που γιορτάσαμε σήμερα μαζί τους..
Ως δημοτική αρχή Σκύδρας καθιερώσαμε μία σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών στήριξης των ηλικιωμένων μας. Να πούμε για το γιατρό που προσλάβαμε στο ΚΑΠΗ Σκύδρας, από την αρχή της προηγούμενης θητείας μας; Για το πρόγραμμα τηλεπρόνοιας (απομακρυσμένη βοήθεια ηλικιωμένων) που υλοποιούμε με ίδιους πόρους και μάλιστα είμαστε από τους πρώτους δήμους; Να πούμε για τους ιατρικούς ελέγχους μέσω του ΚΑΠΗ;
Να πούμε για τα προγράμματα φυσικοθεραπείας και γυμναστικής; Να πούμε για τις μετρήσεις σαγχάρου; Να πούμε για τις εκδρομές; Να πούμε για την αναβάθμιση και συντήρηση των κτιρίων των ΚΑΠΗ; Να πούμε για το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι; Και σίγουρα αξίζουν πολλά περισσότερα.
Η δημοτική αρχή Σκύδρας έχει θέληση και βούληση να είναι δίπλα σ όλους τους συμπολίτες μας, χωρίς καμία εξαίρεση. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει καμία κομματική ταμπέλα και κανένα αξίωμα..
Οι δικές μας αξίες έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο, το σεβασμό, την αλήθεια και την ειλικρίνεια!
Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τον Στέλιο τον Σουρουτζίδη, τους αντιδημάρχους Μ. Γιακαμόζη, Τερζίδη, Γεραντίδη, Μέγα, Σταματέλλο, τον Νίκο τον Χατζηγιαννιδη, τον Βασίλη τον Τσαπτσάκα που μας τίμησε με την παρουσία του και όλους τους προέδρους.


Καλές απόκριες σ όλους και καλή Σαρακοστή! Και του χρόνου με υγεία!
Ακολουθεί την Πέμπτη 27 του μηνός το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, την Παρασκευή 28 του μηνός ο αποκριάτικος χορός των δημοτικών παιδικών σταθμών , 1 Μαρτίου η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση και Καθαρά Δευτέρα κούλουμα σ όλον το Δήμο Σκύδρας, στην πόλη και τα χωριά μας!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου