Friday, 19 April, 2024

Σκύδρα: Φωταγώγηση του δέντρου και πυροτεχνήματα, με εκδηλώσεις (photo-video)

Πλημμύρισε από κόσμο το απόγευμα της Παρασκευής, 13 Δεκεμβρίου 2019, η Σκύδρα, που φόρεσε και επίσημα τα γιορτινά της για τα φετινά Χριστούγεννα.
Πολλά χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα, με την έναρξη των εκδηλώσεων στην πλατεία Δημοκρατίας.Το κέντρο της πόλης στολίστηκε και μεταμορφώθηκε, δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα.
Η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε μεταξύ άλλων, πως: Έρχεται η πιο όμορφη και μαγική γιορτή της αγάπης, καλωσορίζοντας όλον τον κόσμο! Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος και όπως είπε: “Εμείς επιλέγουμε, θέλουμε και προσπαθούμε ως δημοτική αρχή να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και στις πιο δύσκολες στιγμές, με την ανθρωπιστική δράση «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους», που συνεχίζεται για άλλη μία χρονιά για να προσφέρουν κάθε είδους συσκευασμένα τρόφιμα διαρκείας σε άπορους και αδύναμους κατοίκους του δήμου.


Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις των ημερών και ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους και ιδιαίτερα την Μαρία Γιακαμόζη για το στήσιμο όλου του εορταστικού προγράμματος, τους Συλλόγους με τα σπιτάκια ευχόμενη καλές γιορτινές ημέρες!


Ακολούθως, έδωσε το έναυσμα για την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του δέντρου και η Φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου της Σκύδρας έπαιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου