Thursday, 25 April, 2024

Σοκ με τον άδικο χαμό του πρ. προέδρου του ΔΣ, Σίμου Σωτηριάδη στην Αλμωπία

Σοκ με τον άδικο χαμό του Σίμου Σωτηριάδη στην Αλμωπία. Αναβάλλονται εκδηλώσεις.

Ο διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σίμος Σωτηριάδης τραυματίστηκε σε τροχαίο, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στην Αριδαία.

Ο 64χρονος Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Αλμωπίας Σίμος Σωτηριάδης, που ήταν πεζός και κατευθυνόταν προς το σχολείο, χτυπήθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 39χρονος, δεν τα κατάφερε και κατέληξε στα τραύματα του.

Ο οδηγός παρέμεινε στο σημείο του δυστυχήματος και προσήχθη στο Α.Τ. Αλμωπίας. Έρευνες για το περιστατικό διεξάγει το Α.Τ. Αλμωπίας. Το σχολείο παρέμεινε κλειστό λόγω πένθους. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση:

Την ημέρα της ονομαστικής σου εορτής, την ημέρα που σαν σήμερα κηδέψαμε την μητέρα σου, αυτήν την ημέρα, μας άφησες για το αιώνιο σου ταξίδι. Η προσφορά σου στην σχολική κοινότητα. Η προσφορά σου στην τοπική αυτοδιοίκηση, Η προσφορά σου στην κοινωνία. Η προσφορά σου στην εκπαίδευση, Η προσφορά σου στην νεολαία, θα μείνει αξέχαστη

Τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά, Σίμο μας άφησες νωρίς, καλό παράδεισο.

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας

Σήμερα, 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 07:35 περίπου στην Αριδαία Πέλλας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 64χρονο πεζό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου