Friday, 19 April, 2024

Σοκ στην Έδεσσα: Τα χασισόδεντρα αποκάλυψαν τον συνεργό δολοφονίας!

Σοκ στην Έδεσσα: Τα χασισόδεντρα αποκάλυψαν τον συνεργό δολοφονίας!


Τη μοιραία βραδιά, τον Ιούλιο του 2010, ο 31χρονος δράστης σταμάτησε το φορτηγό του μπροστά στο περίπτερο ενός 81χρονου και ο 29χρονος Αλβανός συνεργός του άρχισε να τον χτυπά με μανία με τα χέρια στο κεφάλι και στο στήθος.
Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας μπροστά στις αποκαλύψεις του 31χρονου που είχαν συλλάβει τη Δευτέρα, όταν βρήκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του, ενώ στο σπίτι του στο Πλεύρωμα Πέλλας έκρυβε κυνηγετικά όπλα και ένα μοτοποδήλατο που είχε κλέψει από την Αριδαία και τη Σκύδρα.
Ο δράστης, που συνελήφθη μαζί με την 20χρονη φίλη του, ομολόγησε ότι φύλαγε τσίλιες στον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός ηλικιωμένου περιπτερούχου στον Κοπανό Ημαθίας, πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια! Όπως παραδέχθηκε, τη μοιραία βραδιά, τον Ιούλιο του 2010, σταμάτησε το φορτηγό του μπροστά στο περίπτερο του 81χρονου και ο 29χρονος Αλβανός συνεργός του άρχισε να τον χτυπά με μανία με τα χέρια στο κεφάλι και στο στήθος.
Ο αλλοδαπός άρπαξε 1.000 ευρώ, κούτες με πακέτα τσιγάρων και τηλεκάρτες και διέφυγε μαζί με τον συνεργό του, ενώ ο άτυχος ηλικιωμένος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου, μετά από δέκα ημέρες, άφησε την τελευταία του πνοή εξ αιτίας των βαριών τραυμάτων που υπέστη! Τα στοιχεία του Αλβανού είναι γνωστά στις αρχές που τον αναζητούν, ενώ ο 31χρονος κατηγορείται πλέον για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου