Thursday, 25 April, 2024

Τιμήθηκε η Σοφία Βέμπο

Την Ανατολικοθρακιώτισσα τραγουδίστρια της νίκης, Σοφία Βέμπο και τους πεσόντες του έπους του ‘ 40, τιμήσαμε σήμερα στην Καλλίπολη Σκύδρας, μπροστά στην προτομή της εθνικής μας τραγουδίστριας, που με τα τραγούδια της εμψύχωνε τους Έλληνες στρατιώτες που πολεμούσαν γενναία στα χιόνια και στο κρύο για την ελευθερία και τα δίκαια της πατρίδας μας, αναφέρει η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Μία εκδήλωση που συνδιοργανώνει κάθε χρόνο, τέτοια ημέρα, ο Δήμος Σκύδρας, ο σύλλογος Ανατολικοθρακιωτών Ν. Πέλλας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλίπολης και το Δημοτικό Σχολείο Καλλίπολης «Σοφία Βέμπο». Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καλλίπολης, Γιωργος Αποστολίδης με λόγο στοχευμένο, ιστορικά ορθό και συγκινητικό.

Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους συνδιοργανωτές και να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους: τους σεβαστούς πατέρες, τους βουλευτές Πέλλας, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, τον Στρατηγό μας Σωτήριο Κωστάκογλου, τον αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Πέτρο Περδικάτση, τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας Θωμά Μπαχαράκη, τους συνεργάτες μου αντιδημάρχους Σκύδρας, προέδρους Ν.Π., τον πρόεδρο της Καλλίπολης- Σανδαλίου, τα μέλη των συλλόγων, τους κατοίκους της Καλλίπολης.

Τιμή και Δόξα στους άξιους, γενναίους ήρωες προγόνους μας! Η 28η Οκτωβρίου ας αποτελεί για εμάς τους νεώτερους Έλληνες, φωτεινό παράδειγμα από το οποίο διδασκόμαστε ότι με εθνική ομοψυχία, ενότητα και υπευθυνότητα μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα μας, τόσο στο επίπεδο της πανδημίας, όσο και στο επίπεδο της Τουρκικής προκλητικότητας.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΥΔΡΑ ΜΑΣ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου