Tuesday, 23 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στάθης Φουντουκίδης για την… πεζογέφυρα των Γιαννιτσών

Στην… πολύ όμορφη αισθητικά, προκειμένου να κάνει λειτουργικότερη και καλύτερη την καθημερινότητα των συνδημοτών μας που γυμνάζονται στον χώρο του Πλατανότοπου, γέφυρα (άποψη που εκφράστηκε στο τελευταίο ΔΣ Πέλλας)

αναφέρεται ο υπ. δήμαρχος, Στάθης Φουντουκίδης: 

“Μέχρι σήμερα δεν είχαμε τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα της γνωστής πεζογέφυρας του Πλατανότοπου. Περιμέναμε να ακούσουμε επισήμως ποια η χρησιμότητα του έργου.

Μετά λοιπόν τον δημόσιο διάλογο που προηγήθηκε φτάνουμε σε δυο συμπεράσματα:

Α)Για την δημοτική αρχή το έργο είναι «χρήσιμο, καλαίσθητο, ομορφαίνει την περιοχή και την είσοδο της πόλης». Η τοποθέτηση αυτή αναδεικνύει το μέγεθος της αναντιστοιχίας των προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και τις προτεραιότητες των δημοτών, κάτι άλλωστε που φαίνεται με γυμνούς οφθαλμούς σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας.

Β)Η μείζον αντιπολίτευση δημόσια κατακεραύνωσε την δημοτική αρχή για το έργο, εκτέθηκε όμως από έγγραφα που αποδείκνυαν ότι είχε ψηφίσει την κατασκευή και το κόστος του!

Η έλλειψη επαφής της δημοτικής αρχής με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και η πολιτική προχειρότητα της μείζονος αντιπολίτευσης, δυστυχώς δεν γεννούν ελπίδα για κάτι καλύτερο σε έναν δήμο που είναι 12 χρόνια στάσιμος.

Γυρίζουμε σελίδα στο παρελθόν. Ο Δήμος Πέλλας χρειάζεται νέες δυνάμεις, νέες ιδέες, νέους ανθρώπους, με σχέδιο 10-15 ετών, που θα αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και θα έχουν την ωριμότητα και γνώση να υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα αναγέννησης του Δήμου μας”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου