Thursday, 28 March, 2024

Στελέχη ΑΝΕΛ στα Γιαννιτσά: «Παλεύουμε για μία συνολική λύση για την αξιολόγηση»! (βίντεο)

Στα πλαίσια περιοδείας στην Κεντρική Μακεδονία, στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφτηκαν τα Γιαννιτσά.

Συγκεκριμένα, η Εκπρόσωπος του Κινήματος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο Γραμματέας των ΑΝΕΛ Ευθύμιος Δρόσος, ο Γραμματέας Οργανωτικού και Περιφερειακών Οργανώσεων, Κωνσταντίνος Κίγκας και ο Πρόεδρος της Νεολαίας Κώστας Καράμπελας βρέθηκαν στη συνεδρίαση των τοπικών στελεχών του Κινήματος, στα Γιαννιτσά, το απόγευμα της Κυριακής 2 Μαρτίου. Και ευτυχώς προφανώς που ‘’πιάσαμε’’ 2 του μήνα, γιατί αν ήταν πρωταπριλιά θα τα θεωρούσαμε όλα… αστεία! Όταν στελέχη ενός κόμματος, λένε ‘’σωπαίνουμε για να δείξουμε ενωμένοι ως Έλληνες’’ και ‘’είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά με την αξιολόγηση’’ ή ‘’για όλα έφταιγαν οι άλλοι – σα να μην ήταν ο αρχηγός του κόμματος τους συμμέτοχος στις προηγούμενες κυβερνήσεις ή τη σημερινή – και μεις θα… φέρουμε τους νέους που έφυγαν από τη χώρα…. όοοταν στρώσουν τα πράγματα’’ μόνο ως πρωταπριλιάτικα μπορούν να χαρακτηριστούν!anel-004Λίγη ώρα νωρίτερα, στο χώρο των γραφείων των ΑΝΕΛ δόθηκε συνέντευξη τύπου όπου τα στελέχη κατέθεσαν απόψεις και απάντησαν σε ερωτήσεις.

Κάποια από τα κυριότερα σημεία:

Ο Γραμματέας των ΑΝΕΛ Ευθύμιος Δρόσος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η περιοδεία μας στην Κεντρική Μακεδονία έχει διπλό στόχο. Πρώτον να συμβάλουμε στην ανασύνταξη και  επανεκκίνηση του Κινήματος προσδίδοντας με τη συμμετοχή των στελεχών και των πολιτών μια νέα δυναμική στην προσπάθεια του Πάνου Καμένου και των στελεχών του Κινήματος και βεβαίως των μελών που αποτελούν τους απλούς αγωνιστές οι οποίοι καθημερινά εν μέσω αντιξοοτήτων καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να μεταφέρουν το μήνυμα του Κινήματος των ΑΝΕΛ. Ο δεύτερος σκοπός είναι να μεταφέρω το μήνυμα των ΑΝΕΛ τόσο ως αυτοτελούς και δυναμικού Κινήματος, αλλά και ως του Κυβερνητικού εταίρου. Εμείς οι ΑΝΕΛ είμαστε ένα Κίνημα πατριωτικής και κοινωνικής ευθύνης. Είμαστε ένα κίνημα δημοκρατικό, πατριωτικό, κοινωνικό και ριζοσπαστικό. Με τον όρο ριζοσπαστικό εννοούμε την αποκοπή από το παλαιό και φθαρμένο. Αναμένουμε ως κυβερνητικός εταίρος το κλείσιμο της αξιολόγησης με τον λιγότερο επώδυνο τρόπο και εκφράζουμε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα πάνε καλά».

Ο Πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝΕΛ Κώστας Καραμπελάς μίλησε για τους νέους, το μέλλον της χώρας που φεύγει έξω… «Το πιο σημαντικό για τη Νεολαία των ΑΝΕΛ είναι να αφουγκραστούμε τα προβλήματα των νέων… Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις που θα βοηθήσουν τους νέους να έχουν όραμα και προοπτική».

Στον λόγο του ο Γραμματέας του Οργανωτικού Κώστας Κίγκας υποστήριξε πως: «Διεξάγεται ένας αγώνας σε βάρος μας με ένα πολύ συγκεκριμένο εργαλείο, αυτό των δημοσκοπήσεων…».

Η Εκπρόσωπος του Κινήματος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, δήλωσε: “Στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν οι ΑΝΕΛ όχι γιατί ταυτιστήκαμε ιδεολογικά, αλλά με μια ιεραρχημένη στόχευση. Η διαχείριση της οικονομικής κατάστασης στην οποία μας έφεραν, η πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς και η προάσπιση του εθνικού συμφέροντος, της εθνικής κυριαρχίας και με ότι συνεπάγεται ο όρος εθνική ταυτότητα».

Χ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου