Tuesday, 19 March, 2024

Στην έκθεση IFFA η εταιρία ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΒΕΤΕ

Μεταξύ 14 και 19 Μαΐου στη Φρανκφούρτη έλαβε χώρα η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο, η IFFA, με αντικείμενο τον κλάδο της βιομηχανίας επεξεργασίας κρέατος

αλλά και των τεχνολογιών που αφορούν τα προϊόντα και παραπροϊόντα της βιομηχανίας. Η συγκεκριμένη έκθεση πραγματοποιείται κάθε 3 χρόνια και αποτελεί τόπο συνάντησης μεταξύ κατασκευαστών, επιχειρηματιών του κλάδου, και επιστημόνων της βιομηχανίας με επιχειρηματίες που είτε ήδη δραστηριοποιούνται είτε που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο.

Η Ελληνική παρουσία ήταν δυναμική με 8 ελληνικές εταιρίες να βρίσκονται ως εκθέτες. Ανάμεσα τους και η ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΒΕΤΕ, η οποία βρίσκεται στον χώρο από το 1983 και ασχολείται με την μελέτη και κατασκευή σφαγειοτεχνικού εξοπλισμού. Μέχρι τα τέλη της 10ετίας του 2000 έχει κατασκευάσει το 90% των Ελληνικών σφαγείων και σημαντικό ποσοστό των σφαγείων στα Βαλκάνια. Από το 2010 και έπειτα επιχείρησε άνοιγμα στις αγορές της Ασίας και της Αφρικής, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της σφαγειοτεχνικές μονάδες σε Ισραήλ, Ινδία, Νότια Αφρική, Αίγυπτο, Ομάν, Καμπότζη, Αρμενία και Σουδάν.Η παρουσία της ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΒΕΤΕ στην IFFA ως μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας σε σφαγειοτεχνικό εξοπλισμό αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για την εμπορική-κατασκευαστική κοινότητα της χώρας σε διεθνές επίπεδο, σε μία περίοδο που οι διεθνείς συγκυρίες δεν είναι ευνοϊκές ελέω πολέμου, ενεργειακής κρίσης και στη μέτα-covid εποχή. Στο περίπτερο της εταιρίας έλαβαν χώρα συζητήσεις και επιτεύχθηκαν εμπορικές συμφωνίες ενισχύοντας σημαντικά το Ελληνικό μερίδιο του κλάδου στη διεθνή αγορά, καθώς ανοίχθηκαν δρόμοι για νέες συνεργασίες στην Λατινική Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία και στην νέα Ζηλανδία.

Σε μια περίοδο που βαλλόμαστε από παντού, η ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΒΕΤΕ στηρίζει την ελληνική βιομηχανία και τις ελληνικές εξαγωγές, με σημαντική παρουσία στις διεθνείς αγορές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου