Friday, 19 April, 2024

Στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πέλλας ο βουλευτής Κώστας Καραμανλής

Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Πέλλας το βράδυ της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής της πίτας με επίτιμο προσκεκλημένο τον βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή.

Η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στα Γιαννιτσά γέμισε από στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος όπου παρέστησαν για να ακούσουν τις απόψεις του κ. Καραμανλή, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα που κυριαρχεί και για την Πέλλα αυτό το διάστημα, το μεταναστευτικό χαρακτηρίζοντας «υποκριτική» τη στάση της Ευρώπης, ασκώντας παράλληλα σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τις ευθύνες της κυβέρνησης που είναι πολύ μεγάλες.

karamanlis

node

node2

«Το πρόβλημα χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση. Δεν προσφέρεται για αντιπολιτευτικά παιχνίδια, αλλά απαιτεί εθνικά υπεύθυνη στάση. Η Ν.Δ. για άλλη μια φορά θέτει το εθνικό πάνω από το κομματικό συμφέρον» είπε και συνέχισε ισχυριζόμενος πως «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την κυβέρνηση –και για τη χώρα- είναι ότι αντί να λύνει τα προβλήματα, δημιουργεί νέα. Η οικονομία ασφυκτιά, το ασφαλιστικό έχει βγάλει στους δρόμους από αγρότες μέχρι μηχανικούς και δικηγόρους, το προσφυγικό παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις, το τραπεζικό σύστημα το έφτασαν στη χειρότερή του κατάσταση, η αξιολόγηση δεν ξέρουμε αν και πότε θα κλείσει…». Για αυτό η χώρα χρειάζεται την παράταξή της ΝΔ που υπηρετεί τα αληθινά συμφέροντα του έθνους, πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες «Δεξιά», «Κέντρο» και «Αριστερά»… «Για να γίνουμε επιτέλους σύγχρονο κράτος, με την αξιοποίηση της δημιουργικότητας των Ελλήνων, την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, των εξαγωγών προϊόντων που παράγουμε, τον τουρισμό και τη ναυτιλία…».

danis

karasmanis

nd

Κλείνοντας έκανε αναφορά στο πολιτικό παρελθόν της χώρας και υποστήριξε πως ψάχνουμε τα αίτια της κρίσης, όταν τη δεκαετία του ’80 με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η ρουσφετολογία έδινε κι έπαιρνε, το ΑΕΠ της χώρας εκτοξεύτηκε, όπως και ο αριθμός των δημοσιών υπαλλήλων… Σήμερα, με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να προετοιμαστεί για να αναλάβει ξανά τις τύχες του τόπου, ως ‘’χρέος για να μπει φρένο στην καταστροφική πορεία της πατρίδας μας’’.

kostakis

node3

ntitou

Ακολούθησε η κοπή της πίτας.

pita

Χ.Π.

Στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πέλλας ο βουλευτής Κώστας Καραμανλής

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου