Friday, 19 April, 2024

Στις… επόμενες εβδομάδες θα βγάλουμε τις μάσκες! Στα γήπεδα του EURO δεν κολλάει!

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βγάλουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, επισήμανε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ 100,3

ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα υπάρξουν προνόμια για τους εμβολιασμένους. Ωστόσο, συγκεκριμένα πόσες θα είναι αυτές οι επόμενες εβδομάδες, δεν έγινε σαφές… για έναν μήνα λογικά, μέχρι το επόμενο κλείσιμο του Οκτώβρη!
Αναφερόμενος στην ινδική μετάλλαξη Δέλτα, ο κύριος Αρκουμανέας υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή η συζήτηση παγκοσμίως γίνεται για αυτή την μετάλλαξη, η οποία είναι η πιο μεταδοτική, υπογραμμίζοντας πάντως πώς με μια δόση του εμβολίου η κάλυψη είναι έως και 35% ενώ με δυο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού η κάλυψη ανέρχεται στο 90%.
Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ τόνισε ότι όσοι έρχονται από τη Βρετανία εξετάζονται όλοι, λόγω του ότι η μετάλλαξη Δέλτα επικρατεί αυτήν την στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο κύριος Αρκουμανέας πρόσθεσε ότι τις τελευταίες εβδομάδες  στη χώρα μας παρατηρείται βελτίωση σε όλους τους δείκτες της πανδημίας. 
Στα γήπεδα του EURO δεν κολλάει!
Απίστευτες εικόνες στο στάδιο Πούσκας Αρένα, τις οποίες είχαμε ξεχάσει τον τελευταίο καιρό λόγω κορονοϊού. Οι κερκίδες στο παιχνίδι Ουγγαρία-Πορτογαλία ήταν γεμάτες από κόσμο και είναι χαρακτηριστικό ότι το γήπεδο χωράει 64.000 θεατές, όπως και στον σημερινό αγώνα Ουγγαρίας-Γαλλίας και όλους όσους ακολουθούν! Χιλιάδες στοιβαγμένοι, χωρίς μάσκες… στην Ελλάδα και στα δύο μέτρα κολλάει βρε ατιμούλικα!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου