Friday, 29 March, 2024

Στους αγιασμούς σχολείων η Δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου συνοδευόμενη από αιρετούς συνεργάτες της συμμετείχε διαδοχικά στις τελετές των αγιασμών των εξής σχολικών μονάδων:
Λύκειο Σκύδρας, Γυμνάσιο Σκύδρας, 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Καλής, Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Σκύδρας (Άνυδρο), Γυμνάσιο και Λύκειο Καλής.


Επίσης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι – Κοινοτικοί Σύμβουλοι συμμετείχαν στους αγιασμούς άλλων σχολικών μονάδων του Δήμου.


Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στο μήνυμά της με αφορμή το νέο σχολικό έτος δήλωσε μεταξύ των άλλων τα εξής:
«Μια καινούργια σχολική χρονιά ξεκινάει σήμερα με την ευλογία του Θεού.
Με αφορμή την τελετή του αγιασμού στα σχολεία μας εύχομαι υγεία, δύναμη, πρόοδο, καλή, φωτισμένη και ευλογημένη χρονιά για όλα τα παιδιά.
Εύχομαι, επίσης, υγεία κι αντοχή στους αγαπητούς εκπαιδευτικούς και γονείς. Είναι μεγάλη και σημαντική η συμβολή τους στη διαπαιδαγώγηση και στη μόρφωση των μαθητών.
Από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή Σκύδρας ήμασταν και είμαστε πάντοτε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα ώστε και η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά, κι ό,τι πρόβλημα παρουσιαστεί δηλώνουμε έτοιμοι με συνεργασία και κατανόηση να το αντιμετωπίσουμε. Ήδη έχουμε πραγματοποιήσει και πραγματοποιούμε ενεργειακές αναβαθμίσεις, αντικαταστάσεις στεγών και γενικότερες τεχνικές επεμβάσεις, επιδιορθώσεις, ανακαινίσεις, καθαρισμούς σε πολλές σχολικές αίθουσες και κτήρια και συνεχίζουμε.
Εύχομαι στα παιδιά μας να είναι ευτυχισμένα, ν΄αξιοποιούν τα μαθητικά τους χρόνια για ν΄αποκτήσουν γνώσεις και με βάση τη μάθηση και την παιδεία ως εφόδια να γίνουν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας, γιατί αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μας από οτιδήποτε άλλο.
Εύχομαι, ακόμη, στους νεοφώτιστους καλή προσαρμογή και στους τελειόφοιτους καλές επιδόσεις και επιτυχίες.
Να συνεχίσουμε, λοιπόν, την παράδοση του τόπου μας, τόσο στις σχολικές κι αθλητικές επιτυχίες και διακρίσεις όσο και στην ανθρωπιά, στην αλληλεγγύη και στο σεβασμό στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς, σ΄όλους τους συνανθρώπους μας και φυσικά στο σχολικό κι ευρύτερο περιβάλλον.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους Σεβαστούς μας Πατέρες για τις ευλογίες της Εκκλησίας μας και την εκπαιδευτική κοινότητα για τη συνεργασία μας ,όπως και κάθε συμπολίτη μας που συμβάλλει με το δικό του τρόπο στην αναβάθμιση και στη βελτίωση της παιδείας και της κοινωνίας μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου