Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στο ανεμοδρόμιο Παναγίτσας, ο Λάκης Βασιλειάδης

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, το ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας

κατά τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακροβατικών Αερομοντέλων που έλαβε χώρα στην νέα πίστα προσγείωσης και απογείωσης και όπως δήλωσε εντυπωσιάστηκε από το πάθος και το μεράκι των συμμετεχόντων. Σήμερα διεξάγεται παράλληλα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αερομοντέλων υπό κλίμακα-πιστά αντίγραφα πραγματικών αεροσκαφών.
Ο Λάκης Βασιλειάδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Έδεσσας, αλλά και τον Δήμαρχο Έδεσσας, τον οποίο και συνεχάρη για την ολοκλήρωση του έργου. Συζητήσαν επίσης και για τις προοπτικές αξιοποίησης του ανεμοδρομίου για τόνωση του τουρισμού της περιοχής, καθώς ήδη ελκύει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων και θεατών από όλη την Ελλάδα στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτό.
Το ΔΣ ενημέρωσε επίσης για εκκρεμότητες που έχουν απομείνει για την αδειοδότηση της νέας πίστας από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, αλλά και για διάφορες άλλες εργασίες που είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν περιμετρικά. Από την πλευρά του ο Βουλευτής δεσμεύτηκε να παρακολουθεί στενά και να είναι αρωγός στις προσπάθειες της αερολέσχης για αναβάθμιση του ανεμοδρομίου, ώστε να ξεκινήσουν και πάλι πτήσεις ανεμόπτερων και μικρών αεροσκαφών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου