Thursday, 28 March, 2024

Στο τέλος του μήνα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία παραχώρησης ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Στο τέλος του μήνα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία παραχώρησης ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας

            Κατόπιν συνεργασίας της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη με τον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Αγάπιο Γαβριηλίδη ανακοινώνεται ότι έχει ξεκινήσει η γραφειοκρατική διαδικασία για την παραχώρηση της χρήσης ενός νέου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου. Το ασθενοφόρο αυτό βρίσκεται ακινητοποιημένο σήμερα στο Νοσοκομείο της Έδεσσας και δεν χρησιμοποιείται λόγω ελλείψεως οδηγού.

            Η παραχώρηση της χρήσης του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας καθίσταται αναγκαία για την εξυπηρέτηση των περιστατικών του Δήμου Αλμωπίας, λόγω ελλείψεως ασθενοφόρων στο Κ.Υ., το οποίο όμως διαθέτει οδηγούς, τους οποίους μπορεί να αξιοποιήσει.

            Η βούληση της προηγούμενης διοίκησης της 3ης ΥΠΕ για την παραχώρηση της χρήσης ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας δεν υλοποιήθηκε εξαιτίας των αυστηρών κανόνων των διαχειριστικών αρχών του ΕΣΠΑ, μέσω των οποίων είχε γίνει η προμήθεια του συγκεκριμένου ασθενοφόρου. Σήμερα όμως έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής του ασθενοφόρου και έχει περιέλθει αυτό στην κυριότητα της 3ης ΥΠΕ,  η οποία θα προχωρήσει την διαδικασία -που θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του κ. Υποδιοικητή- της διάθεσής του στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας,  λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.-

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου