Tuesday, 16 April, 2024

Συγκέντρωση υποστηρικτών του υποψ. προέδρου του ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκη, στα Γιαννιτσά

«Ας αγκαλιάσουμε λοιπόν τον λαό, τις αγωνίες του και να του δώσουμε πραγματική ελπίδα. Να ξαναγίνουμε ποτάμι, ένα ποτάμι που αμφισβητεί

που συγκρούεται, που ανατρέπει, που γεννά μια άλλη Ελλάδα. Την Ελλάδα της κοινωνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Την Ελλάδα που ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανατείλει ξανά, για όλο τον ελληνικό λαό», υπογράμμισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.


«Δώστε μου λοιπόν τη δύναμη, όλα αυτά να τα κάνουμε μαζί πράξη. Είμαι ένας από εσάς, δεν εκμεταλλεύθηκα ποτέ, καμία μορφή πελατειακού κράτους, δε μπήκα ποτέ στα ασανσέρ της εγχώριας ολιγαρχίας», πρόσθεσε. «Όλη μου η πορεία είναι αυτή ενός απλού Έλληνα, όπως όλων εσάς», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης.


Στα πλαίσια της προεκλογικής εξόρμησης στελεχών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, τρία στελέχη του ΚΙΝΑΛ, το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου βρέθηκαν στα Γιαννιτσά, σε καφέ του πεζόδρομου της πόλης, όπου πραγματοποίησαν συνάτηση και ομιλία για φίλους και υποστηρικτές. Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος (μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής- ΠΑΣΟΚ), ο Απόστολος Πάνας (Βουλευτής Χαλκιδικής) και ο Αντώνης Σαουλίδης (Αντιδήμαρχος Δήμου Νεάπολης-Συκεών, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ). Ο ίδιος αναμένεται να έρθει στον νομό στις αρχές Δεκέμβρη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου