Friday, 19 April, 2024

Συγκλονίζει ο πατέρας του 35χρονου από το Μακροχώρι: «Τον βρήκα με το όπλο στη μπανιέρα»

Συγκλονίζει ο πατέρας του 35χρονου Ανέστη, ο οποίος δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χαμό των συμμαθητών του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη το 2003

από το οποίο και επέζησε, και πριν από τρεις μέρες έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο πατέρας του 35χρονου, περιγράφει τα δύσκολα χρόνια του παιδιού του, που στερήθηκε αρχικά τα νιάτα και στο τέλος την ίδια του τη ζωή.

“Εγώ ήμουν στη δουλειά και όταν ήρθα σπίτι ήταν όλα κλειστά. Χτυπούσα κουδούνια και φώναζα, αλλά δεν άνοιγε κανείς” δηλώνει, ενώ στη συνέχεια δείχνει ότι τον βρήκε στο μπάνιο.

“Τον βρήκα εδω μέσα και το όπλο στη μπανιέρα”, λέει. “Όλα τα παιδιά είχαν πρόβλημα. Τα δικά μας παιδιά τα χάσαμε σε μία μέρα, σε ένα λεπτό. Τα παιδιά ζούσαν έναν εφιάλτη όλα αυτά τα χρόνια. Δεν το ξεπέρασαν”, είπε πατέρας ενός εκ των θυμάτων των Τεμπών. “Τα δικά μας παιδιά πήραν ένα τέλος. Αυτά έζησαν έναν εφιάλτη. Έζησαν ένα γεγονός που τους άφησε στίγμα”, συμπλήρωσε ο πατέρας. Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ένα από τα παιδιά που τότε σώθηκαν μετά από μεγάλη μάχη σε νοσοκομείο, έδωσε τέλος σε αυτό που έμοιαζε με ένα διαχρονικό μαρτύριο για τον ίδιο, γράφοντας τον επίλογο σε μια ζωή που άλλαξε για πάντα, εκείνο το μαύρο απόγευμα του Απριλίου του 2003, όταν 21 φίλοι και συμμαθητές του σκοτώθηκαν και άλλοι 9 μαζί με εκείνον τραυματίστηκαν σοβαρά.

Από τότε η ζωή του άλλαξε για πάντα και στα 35 του έγινε το 22ο θύμα της τραγωδίας των Τεμπών. Ο νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετικό όπλο στο μπάνιο του σπιτιού του. Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

«Λες και είχε μείνει για πάντα σε εκείνες τις στιγμές, η ψυχολογία του ήταν ίδια με ζωντανό-νεκρό» λένε άτομα που γνώριζαν τον μοναχικό άνδρα…

Τόσο ο πατέρας του Γαβριήλ, όσο και οι αδελφές του προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους έχει βρει, καθώς ο νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού τους με την καραμπίνα με την οποία έδωσε τέλος στη ζωή του να βρίσκεται πάνω στο σώμα του.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Live News ο πατέρας του Ανέστη Αντωνόπουλου ο νεαρός άνδρας υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια στήριγμα για εκείνον αφού από την εποχή που είχε χωρίσει με την γυναίκα του ζούσαν μαζί: «Ήταν καλά, δεν ξέρω γιατί το έκανε. Δεν μιλούσε για τα Τέμπη. Θεωρούσα ότι το είχε ξεπεράσει. Είναι τρομερά δύσκολα, έχασα το στήριγμα μου».

«Απόψε οι συμμαθητές μας θα γίνουν 22 εκεί ψηλά. Δυστυχώς έφυγε από την ζωή ένας επιζών από εκείνο το θλιβερό ατύχημα. Μια προσευχή για τον Αντωνόπουλο Ανέστη. Καλό παράδεισο» σε άλλο σημείο η ίδια γράφει «Ανεστάκο μου …. Ήμασταν εκεί μαζί σου … κάποτε αποχαιρετήσαμε όλοι μαζί τα αδερφάκια μας κ τώρα ξανά ζήσαμε την ίδια στιγμή να αποχαιρετάμε εσένα. Θεέ μου σε εμπιστεύομαι, μην τον χωρίσεις από τους υπόλοιπους. Σας παρακαλώ όλους να προσευχηθείτε να σωθεί η ψυχούλα του». Συγκινητικό και το μήνυμα που άφησε ένα ακόμα μέλος του group «21 άγγελοι ήρθαν να συνοδέψουν την βασανισμένη σου ψυχή παιδί μου. Είναι όλοι μαζί σου. Ο Χριστός θα δει τον πόνο σου και θα σε λυτρώσει. ΑΜΗΝ» γράφει ανάρτηση σε μέσο κ. δικτύωσης…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου