Friday, 29 March, 2024

Συλλήψεις αθίγγανων για κλοπή χαλκού και αλυσίδας από 85χρονη

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019, το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από Αστυνομικούς

του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 39, 28 και 15 ετών, διότι αφαίρεσαν από κοινού με την χρήση τσεκουριού καλώδια χαλκού μήκους 10 μέτρων από τους πυλώνες φωτισμού του Δημοτικού Γηπέδου Κορυφής, ενώ προκάλεσαν και φθορές στους πίνακες ηλεκτροδοσίας. Κατασχέθηκαν το τσεκούρι, τα καλώδια χαλκού, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 39χρονου που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μεταφοράς και διευκόλυνσης διάπραξης κλοπών.
• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο 20χρονων αλλοδαπών γυναικών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, διέπραξαν το τελευταίο δίμηνο στην Κατερίνη 5 κλοπές. Ειδικότερα, οι προαναφερόμενες εισέρχονταν σε εμπορικά καταστήματα και εκμεταλλευόμενες τον συνωστισμό αφαιρούσαν από κοινού πορτοφόλια πελατών, τα οποία περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 590 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφά τους και αντικείμενα.
• Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονης, διότι, όπως προέκυψε από την έρευνα, την 19-11-2019 το πρωί στη Βέροια εντός καταστήματος, αφαίρεσε από την κατοχή 85χρονης με την μέθοδο της απασχόλησης μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που έφερε στο λαιμό της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου