Tuesday, 23 April, 2024

Συλλήψεις για κλοπές και λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη στις 26 Μαρτίου 2021 το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης

ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, από το βράδυ της 24ης έως το πρωί της 25ης Μαρτίου, διέρρηξε δύο καταστήματα από όπου αφαίρεσε συνολικό χρηματικό ποσό 130 ευρώ και 3 ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 700 ευρώ.
Εξιχνίαση κλοπής
Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας-Κολινδρού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2020 σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσε από μηχάνημα έργου που ήταν σταθμευμένο σε εργοτάξιο, 4 μπαταρίες συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη στις 26 Μαρτίου 2021, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 414 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου