Thursday, 28 March, 2024

Συλλήψεις για κλοπές και παράνομα τυχερά παίγνια

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ενηλίκων, 48 και 24 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2018

σε χώρο χιονοδρομικού κέντρου, ενεργώντας μαζί με συνεργό τους, έσπασαν το τζάμι οχήματος και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.
Επίσης, συνελήφθη χθες, 27 Νοεμβρίου 2018, το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονη αλλοδαπή, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 20 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια. Επιπλέον, η 38χρονη παρεμπόδισε τον έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες των υπολογιστών όπου εμφανίζονταν τα παράνομα παίγνια, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται 35χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου