Thursday, 25 April, 2024

Συλλήψεις για κλοπές

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, σε βάρος 40χρονου, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα

την 30-8-2017 στην Κατερίνη, αφαίρεσε ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας 51χρονης, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.
•Συνελήφθησαν χθες (2-9-2017) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, δύο άτομα, ηλικίας 18 και 17 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από χώρο πρώην επιχείρησης. Επιπλέον στην κατοχή τους εντοπίσθηκαν, ένα μοτοποδήλατο που αφαίρεσε ο 17χρονος το προηγούμενο διάστημα, από περιοχή των Σερρών και ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, που είχε αφαιρέσει ο 18χρονος τα ξημερώματα. Τα παραπάνω κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους.
•Συνελήφθησαν χθες (2-9-2017) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, δύο γυναίκες, ηλικίας 39 και 23 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από την κατοχή 83χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ. Το κλεμμένο χρηματικό ποσό αποδόθηκε στον 83χρονο. Επιπλέον, σε βάρος της 23χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.
•Συνελήφθησαν χθες (2-9-2017) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαπές ηλικίας 27 και 21 ετών, διότι νωρίτερα, προσποιούμενες τις πελάτισσες, μπήκαν σε κατάστημα και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 60 ευρώ. Τα κλεμμένα προϊόντα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου