Tuesday, 19 March, 2024

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθη στις 25 Ιανουαρίου 2021, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας

καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 146 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
-Συνελήφθη στις 25 Ιανουαρίου 2021, το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 133 γραμμαρίων.
Συνελήφθησαν στις 26 Ιανουαρίου 2021, το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, ο ένας άνδρας προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει και απέρριψε ποσότητα κάνναβης βάρους 265 γραμμαρίων, η οποία εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε, ενώ στην κατοχή του δεύτερου άνδρα, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες τους, εντοπίσθηκαν αντίστοιχα ποσότητες κάνναβης βάρους 107 και 40 γραμμαρίων. Συνολικά κατασχέθηκαν 413 γραμμάρια κάνναβη, ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου