Thursday, 25 April, 2024

Συλλυπητήριο για τον αδόκητο χαμό του Ηλία Τσακίρη

2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών “Κύριλλος & Μεθόδιος” εις μνήμη Ηλία Τσακίρη
Με περισσή θλίψη πληροφορηθήκαμε την τραγική είδηση του θανάτου ενός από τους πλέον αγαπητούς και συνεργάσιμους γονείς που πέρασαν από το σχολείο μας. Ο εκλιπών είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με την παρουσία, την συμμετοχή και την διάθεση του για προσφορά. Δραστήριος, εργατικός, άξιος οικογενειάρχης και σωστός νοικοκύρης μόνον καλά λόγια έχουμε να πούμε για αυτόν. Βιάστηκε όμως να φύγει από κοντά μας. Λιγοστό ήταν το λάδι στο καντήλι του όπως λέει με την εμπειρία και την σοφία του ο λαός μας.
Άφησε πίσω του μια ωραία οικογένεια πιστή στις παραδόσεις του γένους των Ελλήνων. Τα 3 παιδιά του πέρασαν, ως μαθήτριες από το γυμνάσιο μας, η τέταρτη η μικρότερη ακόμη φοιτά στο σχολείο μας. Άριστες μαθήτριες και οι τέσσερις στην συμπεριφορά, στο ήθος αλλά και στα μαθήματα….
Κρίμα, πολύ κρίμα οι άνθρωποι να “φεύγουν” τόσο νωρίς.
Φίλε Ηλία, γνωριστήκαμε τότε στο μοναστήρι του αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω… από τότε φίλοι και συνεργάτες στη ζωή. Είμαι συγκλονισμένος…. Λυπάμαι πολύ.
Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του γυμνασίου μας εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και ευχόμαστε παρηγοριά και καλή θύμηση στην οικογένειά του…. Ηλία καλό παράδεισο εκεί που θα πας…
(ανάρτηση Κενανίδης Λάζαρος, δ/ντής σχολείου) 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου