Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Συλλυπητήριο για τον αδόκητο χαμό του εκκοκκιστή Νίκου Καραγιώργου

«Έφυγε» από τη ζωή ο εκκοκκιστής Νίκος Καραγιώργος, συνιδιοκτήτης της εταιρείας «Εκκοκιστήρια βάμβακος Αφοι Καραγιώργου»

σε ηλικία μόλις 59 ετών και η είδηση σκόρπισε θλίψη σε όλη την περιοχή της Πέλλας.
H ανακοίνωση της Εταιρείας
Η Εταιρία «ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΒΕΕ» ανακοινώνει με θλίψη τον αιφνίδιο θάνατο του κορυφαίου στελέχους της, Αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Νικολάου Κ. Καραγιώργου, επιφανούς προσωπικότητας, που επί έτη, χάρη στην ακάματη εργατικότητά του, την ιδιαίτερη λάμψη της διανοίας του και το πρωτοποριακό του πνεύμα, συνέδεσε αδιάρρηκτα το όνομά του με την εξέλιξη, τα επιτεύγματα και την προσφορά της εταιρείας μας στην εθνική οικονομία, τους εργαζομένους μας και το κοινωνικό σύνολο
Εν όψει του βαρύτατου πένθους μας η εταιρεία μας αναστέλλει τις εργασίες και συναλλαγές της επί διήμερο (14 και 15/4).
Το Δ.Σ.
Η ανακοίνωση των εργαζομένων 
«Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι της εταιρίας Καραγιώργου με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Αντιπροέδρου μας, Νικόλαου Καραγιώργου. 
Ήταν πάντα κοντά μας, σαν ηγέτης, αλλά και σαν άνθρωπος. Ήταν πάντα δίπλα στους παραγωγούς και τους συνεργάτες, πρόθυμος να βοηθήσει, να προσφέρει, να υποστηρίξει…
Η Οδύνη μας για τον χαμό του, είναι τεράστια. Η υπόσχεση μας είναι μία και σαφής. Να συνεχίσουμε δυναμικά να προσφέρουμε για την εταιρία μας, όπως θα επιθυμούσε. 
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αντί στεφάνων, θα γίνει κατάθεση ποσού στον Σύλλογο “Ελπίδα” Φίλων παιδιών με καρκίνο».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου