Friday, 29 March, 2024

Συμμετοχή Δ. Σταμενίτη στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς

Στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που περιόδευσε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 στο Κιλκίς συμμετείχε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης

μαζί με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, τη Γενική Γραμματέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων Καλυψώ Γούλα και τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρο Καράογλου.

Το κλιμάκιο είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, τους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας,  Δημήτριο Κυριακίδη και κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη. Εν συνεχεία πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, στους Αρχαιολογικούς Χώρους Παλατιανού και Τούμπας Παιονίας και το Λουτρό Πολυκάστρου.

Το κλιμάκιο είχε επίσης συσκέψεις στη ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς ενώ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Zincometal & της γαλακτοκομικής μονάδας Κολιός. Τέλος, επισκεφθήκαν το Τελωνείο Ευζώνων, ενώ παραβρέθηκαν σε συνέλευση της ΔΕΕΠ Κιλκίς.

Αναφορικά με την επίσκεψη του κλιμακίου ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία, συνομιλεί με τους φορείς, τις τοπικές αρχές και τους πολίτες. Σκοπός των επισκέψεων μας είναι η επίβλεψη του κυβερνητικού έργου σε κάθε περιοχή της Ελλάδας αλλά και η συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Σταθερά βρισκόμαστε δίπλα στις ανάγκες και τα προβλήματα όλων των κοινωνικών ομάδων της χώρας, δίνοντας απαντήσεις και λύσεις όποτε και όπου χρειάζεται. Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας, εφαρμόζοντας το προεκλογικό μας πρόγραμμα αλλά και παρουσιάζοντας τη νέα μας πρόταση για τα επόμενα βήματα της χώρας. Κεντρικός στόχος ήταν και παραμένει η δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου