Tuesday, 23 April, 2024

Συμμετοχή της Δημάρχου Σκύδρας, Κατερίνας Ιγνατιάδου σε σύσκεψη με την ηγεσία του Υπ. Εσωτερικών

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου συμμετείχε σε σύσκεψη που συγκάλεσε και συντόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών – Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη (Διοικητήριο) την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 με την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού Εσωτερικών για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης Θεόδωρου Λιβάνιου, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, της Διευθύντριας του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου και τους Δημάρχους των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας: Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.


Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα για τα προβλήματα και τα ζητήματα που απασχολούν γενικότερα την τοπική αυτοδιοίκηση.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στην τοποθέτησή της τόνισε την αναγκαιότητα της στήριξης των αγροτικών – περιφερειακών Δήμων με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αυξημένα προβλήματα και επισήμανε ταυτόχρονα την αναγκαιότητα της υποστήριξης και της ενίσχυσης των αγροτών μας που συμβάλλουν τα μέγιστα στη βελτίωση της εθνικής οικονομίας και της ανάπτυξης της χώρας.
Συνεχίζοντας την παρουσίαση των ζητημάτων του Δήμου Σκύδρας η Δήμαρχος έθεσε στον κ. Υπουργό και εξασφάλισε την προφορική του δέσμευση για την έγκριση από πλευράς του δύο μελετών για ώριμα έργα που βρίσκονται κατατεθειμένες στο Υπουργείο Εσωτερικών κι αφορούν:
1.Εργασίες συντήρησης και επισκευής του στίβου του γηπέδου Σκύδρας καθώς και αντικατάσταση κουφωμάτων στο κλειστό γυμναστήριο.
2.Δημιουργική επανάχρηση κτιρίου Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η Δήμαρχος παρέδωσε στον κ. Υπουργό σχετικό έγγραφο με τα σημαντικότερα αιτήματα – θέματα του Δήμου Σκύδρας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου