Friday, 19 April, 2024

Συνάντηση Δάνη Τζαμτζή με τον Τομεάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας για τον σχεδιασμό δράσεων στην Πέλλα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή

και του Τομεάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρο Θάνο, στην έδρα της ΠΕ Πέλλας στην Έδεσσα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ανδρών για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Πέλλας, στο πλαίσιο της ευρύτερης τουριστικής στρατηγικής που υλοποιεί η Περιφέρεια, κεντρική θέση στην οποία έχουν η πολιτιστική και φυσική κληρονομιά της Πέλλας.

Στην Ατζέντα της συζήτησης των δύο ανδρών περιλαμβάνονταν, μεταξύ άλλων, ο σχεδιασμός δράσεων τουριστικής προβολής με κεντρικό στόχο την επέκταση του τουρισμού στις 4 εποχές του έτους και τη δημιουργία νέων τουριστικών πόλων, η δημιουργία νέου υλικού τουριστικής προβολής και αξιοποίηση δυναμικών μέσων τουριστικού μάρκετινγκ, η συμμετοχή της Περιφέρειας και των Περιφερειακών Ενοτήτων σε τουριστικές εκθέσεις σύμφωνα με το τουριστικό προφίλ της Πέλλας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, η οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με δυνατότητα προσέλκυσης κοινού από την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων και άλλα. O κ. Θάνος ενημέρωσε τον κ. Τζαμτζή για τις δράσεις που υλοποιεί η Περιφέρεια και πρόκειται να συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες. Ιδιαίτερα συζήτησαν το περιεχόμενο σύγχρονου οπτικο-ακουστικού υλικού που μπορεί να αξιοποιηθεί για την προβολή θεματικών μορφών τουρισμού όπως τα μνημεία, οι παραδόσεις, η ιδιαίτερη φύση και ο θρησκευτικός τουρισμός στην Πέλλα.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Με τον Αλέξανδρο Θάνο έχουμε εξαιρετική συνεργασία, καθώς μοιραζόμαστε μία σύγχρονη άποψη για την τουριστική προβολή που ξεκινάει από τη διαμόρφωση μίας ελκυστικής εικόνας για το τουριστικό προϊόν της περιοχής και λαμβάνει υπόψη του τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του κοινού των τουριστών στους οποίους στοχεύουμε. Επίσης, κοινός μας στόχος είναι η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, όπως και τα κοινωνικά δίκτυα στο διαδίκτυο, για μία πιο άμεση και πραγματική τουριστική προβολή της Πέλλας. Συζητήσαμε μεγάλο αριθμό συγκεκριμένων δράσεων που θα ενταχθούν στο τρέχων πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας και, το προσεχές χρονικό διάστημα, θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις, με τη συμμετοχή στελεχών της Περιφέρειας, αλλά και ειδικών».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου